Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Kaya Yeşilli’de iftar yemeğine katıldı foto

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Kaya Yeşilli’de iftar yemeğine katıldı foto

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Kaya, Mardin’in Yeşilli ilçesinde düzenlenen iftar programına katıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Kaya, ilçe emniyet müdürlüğüne bombalı araçla saldırının yapıldığı Midyat’ın ardından Yeşilli Belediyesi’nin 12’nci Yeşilli Kiraz Festivalinde verilen iftar programına katıldı.

2 bin kişilik iftar programına Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Kaya’nın yanı sıra Ak Parti Milletvekilleri Orhan Miroğlu ile Ceyda Bölünmez Çankırı, Vali Mustafa Yaman, Ak Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar ile kamu kurum müdürleri katıldı.

İftar programında bir konuşma yapan Bakan Kaya, “Gönül isterdik ki buraya çok güzel sebeplerle gelelim. Fakat biz bugün devlet olarak, hükümet olarak, bakan olarak Mardin Midyat’ta saldırıya uğrayan polis merkezimizi ziyaret etmeye, oradaki vatandaşlara dokunmaya geldik. Ve sizin de burada iftar yaptığınızı duyduk. Sizin de sofranızı paylaşmaya geldik. Hepinizi sevgi, saygı ve selametle selamlıyorum. Ramazan'ınız mübarek olsun. Rabbim bu hainlere fırsat vermesin. Bu olaylar bir daha yaşanmasın. Bu güzel Mardin’imizde hep güzel vesilelerle buluşalım inşallah. Allah'a emanet olun." ifadelerini kullandı.

Konuşmasının ardından Bakan Kaya'ya Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir tarafından el yapımı bakır bir semaver takımı hediye edildi. Bakan Kaya, iftar programından sonra Özel Harekât polis merkezini ziyaret etti.

Bakan Kaya, programlarının ardından geldiği özel uçakla Ankara’ya gitmek üzere Mardin Havaalanı'na geçti.

İLKHA













HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.