AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Özcan Hilvan'ı ziyaret etti

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Özcan Hilvan'ı ziyaret etti

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdare Amiri ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, Hilvan’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Şanlıurfa ve ilçelerinde ziyaretler gerçekleştiren Özcan, AK Parti Hilvan İlçe Başkanlığında, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti Hilvan ilçe Başkanı Mustafa Cidir, İlçe Koordinatörü Abdülkadir Karacabey ve Belediye Meclis üyeleri ile bir araya geldi.

"Sağlık ekiplerimizin hassasiyeti ile virüs tehlikesi bitme aşamasına geldi"

AK Parti Hilvan İlçe Başkanlığına yaptığı ziyarette gündemde yaşanan gelişmeler ile ilgili açıklamada bulunan Özcan, "Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede ülkemizi de etkisi altına alan Coronavirüs salgını, binlerce insanın hayatını kaybetmesine neden oldu. Ülkemizde de birçok vatandaşımıza bulaşan Covis-19, sağlık ekiplerimizin hassasiyeti ve belediyelerimizin de virüsün ortaya çıktığı ilk günden beri yapmış olduğu dezenfekte çalışmaları ile virüs tehlikesi bitme aşamasına geldi. Özellikle Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’ın talimatları ile belediye ekiplerinin ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde halkın ortak kullanım alanları başta olmak üzere yapmış olduğu yıkama ve dezenfekte çalışmaları ile başarılarına bir yenisini daha eklemiş oldu. AK Parti ilçe başkanlığına yapmış olduğumuz ziyaretimizde, Belediye Başkanımız, AK Parti İlçe Başkanımız ve Meclis üyeleri ile bir araya gelerek istişarede bulunduk. Güzel ilçemize desteklerimiz her zaman olduğu gibi devam edecek." dedi.

"İlçemizde hayata geçirmeyi planladığımız projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunduk"

Halil Özcan’ın Hilvan’a yapmış olduğu ziyaret ile ilgili memnuniyetini dile getiren Başkan Bayık, "Vekilimiz Halil Özcan’ın değerli ziyaretlerinde küresel bir tehlike haline gelen Coronavirüs salgını ile mücadelemizde yapmış olduğumuz çalışmalar ve ilçemizde hayata geçirmeyi planladığımız projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Bölgemizde etkili olan dolu yağışı nedeniyle ekili arazileri zarar gören çiftçilerimizin sorunlarını dile getirdik. İlçemizi her zaman ziyaret ederek vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini dinleyen AK Parti Şanlıurfa Milletvekilimiz Halil Özcan’a teşekkürlerimi sunuyorum" açıklamasında bulundu.

İLKHA


AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Özcan Hilvan'ı ziyaret etti

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Özcan Hilvan'ı ziyaret etti

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Özcan Hilvan'ı ziyaret etti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler