Gaziantep'te asayiş denetimlerinde aranan 43 şüpheli yakalandı

Gaziantep'te asayiş denetimlerinde aranan 43 şüpheli yakalandı

Gaziantep'teki asayiş denetimlerinde çeşitli suçlardan aranan 43 şüpheli yakalanırken, hırsızlık ve uyuşturucu operasyonlarında da gözaltına alınan 7 şüpheliden biri tutuklandı.

Konuyla ilgili Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, kent genelinde asayiş uygulamaları ve denetimlerin devam ettiği belirtildi.

Bu kapsamda Şahinbey ve Şehitkâmil ilçelerinde gerçekleştirilen asayiş uygulamalarında, 16 şüpheliye uyuşturucu madde bulundurmak, kullanmak ve ticaretinden, 22 şüpheliye hırsızlıktan, 59 şüpheliye de Kabahatler Kanunundan işlem yapılırken, aranan 43 şüphelinin de yakalandığı bildirildi.

Denetimlerde; çeşitli uyuşturucu maddeleri, 4 adet ruhsatsız tabanca 337 adet fişek, 3 adet kurusıkı silah, 4 adet kapsam dışı bıçak, bir adet ikiz plakalı aranan araç, bir adet trafikten men edilen araç, bir adet çalıntı araç, bir adet çalıntı terk motosiklet, 2 adet çalıntı cep telefonu, 7 adet çalıntı bilezik, 1.5 metre uzunluğunda çalıntı altın zincir, bir çift çalıntı küpe, 4 adet sahte pasaport, 2 adet kumar makinası ve sahte para ele geçirildi.

Hırsızlık şüphelisi tutuklandı 

Nizip ilçesinde bir işyerinde meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili başlatılan çalışma kapsamında güvenlik kamerası kayıtlarından kimliği tespit edilen şüpheli, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Evlerden kombi çalan 3 şüpheli yakalandı

Şehitkamil ilçesi Beykent Mahallesi'nde farklı tarihlerde meydana gelen 4 ayrı evden meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili çalışma başlatıldı.

Çalışma kapsamında güvenlik kamerası kayıtlarının incelenmesi sonucu söz konusu evlerden 45 bin TL değerindeki 7 kombiyi çaldığı tespit edilen Y.M.Ç, M.C.Ç. ve B.B'yi gözaltına alındı.

Şüphelilerin yapılan sorgulamasında ise farklı suç kayıtlarının olduğu belirlenirken, şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

3 şüpheli uyuşturucudan gözaltına alındı

Merkez Şahinbey ilçesi Vatan Mahallesi'nde uyuşturucu satışı yapıldığı belirtilen bir eve düzenlenen operasyonda 5 şüpheli gözaltına alındı.

Evde yapılan aramalarda, bir adet tüfek, bir adet hassas terazi, 48 gram eroin, bir adet metafetamin maddesi ile çalıntı olduğu değerlendirilen oto teybi, hoparlör ve led panel ele geçirildi.

Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İLKHA


Asayiş denetimlerinde aranan 43 şüpheli yakalandı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.