Avrupa Yetim Eli "2020 Balkanlar Kış Yardımı" çalışmalarını kurban keserek sona erdirdi

Avrupa Yetim Eli "2020 Balkanlar Kış Yardımı" çalışmalarını kurban keserek sona erdirdi

​"2020 Balkanlar Kış Yardımı" kapsamında Karadağ ve Kosova'da çok sayıda aileye gıda, battaniye, yakacak ve beyaz eşya yardımıyla başlayan Avrupa Yetim Eli, yardım çalışmalarını Podgarica şehrinde kestiği adak ve akika kurbanlarıyla sona erdirdi.

Avrupa Yetim Eli, 15 Ocak tarihinde Karadağ'ın Plav şehrinde bulunan mülteci kampında yaptıkları gıda, battaniye, temizlik malzemesi ve yakacak yardımıyla "2020 Balkanlar Kış Yardımı" çalışmalarına başladı.

Yetim Eli, Kosova ile Karadağ'ın Rojaye ve Podgarica şehirlerinde gıda, temizlik, battaniye sıcak yemek ile beyaz eşya yardımında bulundu.

Yaptıkları yardım çalışmaları kapsamında yüzlerce yetim, mağdur, kimsesiz ve muhtaç aileye ulaşan Avrupa Yetim Eli, yardım çalışmalarını Karadağ'ın başkenti olan Podgarica'da kestiği adak ve akika kurbanlarıyla nihayete erdirdi.

Kesilen kurban etleri yetim, mağdur ve muhtaç ailelere dağıtılacak.

Balkan yardım çalışmaları 23 Ocak'ta Rehber TV'de canlı olarak yayımlanacak

Balkan ülkelerinde yaptıkları yardım çalışmaları hakkında değerlendirmede bulunan Avrupa Yetim Eli Gönüllü Temsilcisi Cahit Ataş, yardım çalışmalarını şu şekilde özetledi:

"2020 Balkanlar Kış Yardımı" programı dahilinde Balkanlar'a geldik. Yakacak, gıda, battaniye, beyaz eşya ve sıcak yemek yardımında bulunduk. Burada adak ve akika kurbanlarımızı da keserek Balkanlar'da yaptığımız programımızı nihayete erdireceğiz. Allah nasip ederse 23 Ocak 2020 Perşembe günü Rehber TV'de yayımlanan 'Umut Kervanı' programına konuk olacağız. Orada Balkanlar'da yaptığımız yardım çalışmalarını daha detaylı olarak anlatacağız. Program, Türkiye saati ile 21.00'da Avrupa saati ile 19.00'da başlayacak. Hayırseverlerimize de yaptıkları yardımlar sebebiyle teşekkür ediyoruz."

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.