AZO Başkanı Şahan: "Çiftçiye yönelik destekleyici çalışmalar artarak devam etmelidir"

AZO Başkanı Şahan: "Çiftçiye yönelik destekleyici çalışmalar artarak devam etmelidir"

Adıyaman Ziraat Odası (AZO) Başkanı Mehmet Salih Şahan ülkenin kalkınmasında önemli bir yer tutan çiftçilerin desteklenmesi gerektiğini belirtti.

14 Mayıs Çiftçiler Günü nedeniyle açıklamada bulunan Şahan, çiftçiye yönelik yatırımların devam etmesi gerektiğini belirterek "Çiftçilerimiz, ülkemizin kalkınmasında, ekonomimizin büyümesinde, sofralarımıza ulaşan ekmeğin, meyvenin, sebzenin üretiminde alın teri dökerek yoğun emek sarf eden kesimlerin başında gelir. Tarım ve hayvancılık üretiminin her kademesinde çalışan vefakâr çiftçilerimizin, üretim ve verimliliğin arttırılması, yaşam şartlarının yükseltilmesi, ürettikleri ürünlerin pazarlara ulaştırılması, ülkemizin ve bölgemizin tarım ve hayvancılığının kalkınmasında yüksek öneme sahiptir. Hükümetimizin İlimizde tarıma, hayvancılığa kısacası çiftçiye yönelik yatırımları, destekleyici çalışmaları artarak devam etmelidir." ifadelerini kullandı.

Şahan çiftçilere bereketli bir tarım yılı temennisinde bulunarak "Alın teri ve emeği ile en güzel sebzeyi, meyveyi, tahılı üretmek için fedakârca çaba harcayan tüm çiftçilerimizin, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü'nü kutlar, bereketli ve bol kazançlı bir yıl geçirmeleri temenni eder, aile bireyleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu günler dilerim." dedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler