Bağlar’ın eğitimdeki umutları sınava hazır

Bağlar’ın eğitimdeki umutları sınava hazır

​Diyarbakır merkez Bağlar Belediyesi'nin ücretsiz eğitim merkezinde TYT ve AYT kurslarına katılan 120 öğrenci, bu hafta sonu yapılacak sınavlarda ter dökecek.

Bağlar Belediyesi’nin âtıl durumdan kurtarıp modern teknik imkanlarla donattığı eğitim merkezinde yine belediyenin sağladığı imkanlarla ücretsiz eğitim alarak üniversite sınavlarına hazırlanan öğrenciler, hafta sonu yapılacak TYT ve AYT oturumlarına odaklandı.

sınav öncesi eğitim merkezi yönetimi tarafından hazırlanan çeşitli sosyal aktivitelerle de moral depolayan öğrencileri ziyaret eden Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, sınav için başarı dileğinde bulundu.

Maddi koşulları elverişli olmayan ailelerin çocuklarından oluşan öğrenciler, pandemi sürecine rağmen huzurlu şekilde sınava hazırlandıklarını belirterek sağladığı imkanlar nedeniyle Başkan Beyoğlu’na teşekkür etti.

Pandemi sürecinin zorluklarına rağmen mükemmele yakın imkanlarla sınava hazırlandıklarını belirten öğrenciler, "Yöneticilerimiz ve öğretmenlerimiz bizi en iyi şekilde hazırladı. Özel okulları aratmayan, hatta onlarda olmayan mükemmel imkanlarla hazırlandık. Başarılı olmamız için her şey yapıldı. Bundan dolayı hem kendimiz hem ailelerimiz adına size çok teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Geçen yıl öğrencilerin üniversite sınavlarına rekor düzeyde başarı elde ettiğini belirten Beyoğlu, bu sene çok daha büyük başarı yüzdesi beklediklerini söyledi.

Söz konusu eğitim ve çocukların geleceği olunca imkanları seferber etmekten kaçınmadıklarını anlatan Beyoğlu, "Önemli olan sizlerin buraya gelip huzurlu koşullarda sınava hazırlanmasıydı. Şahit olduğunuz üzere her türlü imkânı oluşturduk. Sizler de en güzel şekilde hazırlandınız, emek verdiniz. Sınavda arzuladığınız başarılı sonuçları elde edeceğinize inanıyoruz. Size olan desteğimiz bununla sınırlı olmayacak. Bundan sonraki süreçte de hep sizlerin hem diğer evlatlarımızın yanında olacağınızı bilmenizi istiyorum." dedi.


Bağlar’ın eğitimdeki umutları sınava hazır

Bağlar’ın eğitimdeki umutları sınava hazır

Bağlar’ın eğitimdeki umutları sınava hazır

Bağlar’ın eğitimdeki umutları sınava hazır

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler