Başbakan Diyarbakır’a gelecek

Başbakan Diyarbakır’a gelecek

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, 29 Ekim Perşembe günü Diyarbakır İstasyon Meydanında bir miting düzenleyecek.

Basın mensupları ile bir araya gelen Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Perşembe günü İstasyon Meydanı'nda bir miting ile halkla buluşacağını söyledi.

Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Diyarbakır programına ilişkin basın toplantısı düzenlendi.

İl başkanlığında düzenlenen basın toplantısına İl Başkanı Muhammed Akar, milletvekili adayları Ebubekir Bal, Abdullah Atik, Netice Arslan, Alaattin Parlak, Mehmet Fatih Kayhan ve Neşet Özden katıldı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Diyarbakır ziyareti hakkında bilgiler veren Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar, Başbakan’ın 29 Ekim'de saat 14.00'te İstasyon Meydanı'nda halkla buluşacağını söyledi.

Diyarbakır ve ilçelerinde yaşanan sıkıntıları devamlı Başbakan’a aktardıklarını söyleyen Akar, “Son zamanlarda bir iki telefon görüşmem oldu. Diyarbakır’da Silvan olayları olduğunda, Sur ilçesinde olaylar olduğunda Başbakanımız beni arayıp bilgi istedi. Bende o sıcak günlerde, Diyarbakır’ın problem yaşanan bütün yerlerine gittim yanımda bütün adaylarla beraber Silvan’da da Suriçi’nde de Lice’de de Kulp’ta da birçok yerde insanlarımızla bir araya gelme fırsatı bulduk. Sıcağı sıcağına bu sorunları başbakanımıza ilettik. Bu hassasiyetinden ötürü Başbakanımıza teşekkür ediyoruz. Hakikaten Diyarbakır’da bu problemli, sıkıntılı günlerin bir an önce biteceğini ümit ediyoruz." dedi.  (M.Hüseyin Temel, Mustafa Kaynak – İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.