​İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığından ölü bulunan aile ile ilgili açıklama

​İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığından ölü bulunan aile ile ilgili açıklama

​İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Bakırköy'de ölü bulunan biri çocuk 3 kişilik aile ile ilgili açıklama yaptı.

İstanbul Bakırköy’de saat 06.45 sıralarında gelen ihbar üzerine Osmaniye Mahallesi Çobançeşme Sokaktaki eve giden polis biri çocuk 3 kişinin cansız bedeniyle karşılaştı.

Konuyla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada, ölen kişilerin cesetleri otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurum Başkanlığına kaldırıldığı belirtildi.

Yapılan soruşturma ile ilgili şu ifadelere yer verildi: "İkametgahında ölü olarak bulunan A.D.'nin babası ve Z.D.'nin eşi konumunda bulunan B.D.’nin, Bakırköy İlçesi Kuyumcukent’teki işyerinde altın ticaretiyle uğraştığı ve bir takım internet siteleri üzerinden kayıtdışı ticari işlemler nedeniyle aşırı derecede borçlandığı, girdiği bunalımın etkisi ile önce eşinin ve çocuğunun zehirlenmesine sebebiyet verdikten sonra intihar ettiği değerlendirilmiştir."

Açıklamanın devamında olay yerinde AFAD ekipleri tarafından gerekli güvenlik önlemlerinin alındığı ifade edilerek, soruşturma işlemleri Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütüldüğü kaydedildi.

Konuyla ilgili Bakırköy Kaymakamlığı olay yerinde siyanür tespit edildiğini açıklamıştı.

Bu, Türkiye'de iki hafta içinde meydana gelen 3'üncü siyanürle toplu ölüm vakası oldu. Siyanürden ölenlerin sayısı 11'e ulaştı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler