Batman’da Covid-19 ile mücadelede denetimler devam edecek

Batman’da Covid-19 ile mücadelede denetimler devam edecek

Batman’da, Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında haftalık olarak düzenli yapılan, “İl Salgın Denetim Kurulu Toplantısı” Vali Hulusi Şahin başkanlığında yapıldı.

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda; dinamik ve tematik denetimler kapsamında yapılan çalışmalar, filyasyon ekiplerinin çalışmaları ve salgınla mücadelede il genelinde yürütülen diğer çalışmalar masaya yatırıldı. 

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Hulusi Şahin ilin Türkiye salgın risk haritasında mavi renkte kalması için denetimlere aralıksız devam edileceğini söyledi.

Kentin dört bir noktasına ulaşılarak vatandaşlara aşı olmanın faydalarının anlatılması gerektiğini ve gerekirse köyde oturan 65 yaş üstü vatandaşların aşılarının evlerinde yapılacağını ifade eden Vali Şahin şunları söyledi:

“Aşılama konusunda şehir merkezindeki vatandaşlarımızı evlerinden alıp hastaneye getiriyoruz ve aşılayıp tekrardan evlerine götürüyoruz. Bu uygulama böyle devam etsin. Ama özellikle köylerimizde kim aşılanmamışsa onlara da ulaşalım ve gerekirse araç veya ambulans ile giderek aşısını köyünde yapıp gelelim.”

Konuşmanın ardından ilgili kurumların yöneticileri tarafından salgınla mücadele kapsamında yürütülen denetim çalışmalarına ilişkin yapılan sunumların ardından toplantı sonra erdi.

Toplantıya; ilgili Vali Yardımcısı, İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı ve İl Hıfzıssıhha Kurulunun ilgili üyeleri katıldı.


Batman’da Covid-19 ile mücadelede denetimler devam edecek

Batman’da Covid-19 ile mücadelede denetimler devam edecek

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler