Batman Üniversitesi Rektörü Durmuş’tan adaylara çağrı

Batman Üniversitesi Rektörü Durmuş’tan adaylara çağrı

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş yazılı açıklama yaparak, tercih yapacak üniversite adaylarına çağrıda bulundu.

Açıklamasında Durmuş, “Kadim tarihe sahip kentimizde, ideolojik ve siyasi bir takım çekişmelerin olmadığı huzur üniversitesinde okumanın ayrıcalığını yaşamak için üniversitemizi gönül rahatlığıyla tercih etmenizi tavsiye ediyorum.” dedi.

Durmuş, “Batman Üniversitemizde görev süremiz içerisinde üniversiteyi huzur üniversitesi haline getirdik, kampüsü yaşanır hale getirdik. Üniversitemizin başta rektörlük makamı olmak üzere bütün kapılarını toplumun her kesimine açtık. Üniversitemizi gerek kentin dinamikleri gerek akademik ve idari çalışanlarımız ve gerekse öğrencilerimizle birlikte yöneterek üniversitemizi tercih edilebilir hale getirdik. Rektör olmadan önce verdiğimiz sözleri yerine getirdik, getirmeye çalıştık.” dedi.

Öğrencilere tercih zamanı olduğunu anımsatan Rektör Durmuş, üç tarafı baraj gölü ile kaplı yarım ada haline gelmiş Batman Üniversitesi’nde okumaya davet etti.

Üniversite tercihi yapacak öğrencilerin yeni bir hayata “merhaba” diyeceklerini dile getiren Prof. Dr. Aydın Durmuş, “Evet, sevgili öğrenciler şimdi de tercih zamanı. Yeni bir hayata adım atacaksınız, geleceğinizi şekillendirmek, hayatınıza yön vermek için üniversite tercihlerinizi yapacaksınız. Batman Üniversitesi olarak erişilebilirlik anlamında, ulaşılabilirlik anlamında, üç tarafı baraj gölü ile kaplı yarımada olan Batı Raman Kampüsümüzle, Hasankeyf, Sason ve Kozluk meslek yüksekokullarımızla sizleri bekliyoruz. Kadim tarihe sahip kentimizde, ideolojik ve siyasi bir takım çekişmelerin olmadığı huzur üniversitesinde okumanın ayrıcalığını yaşamak için üniversitemizi gönül rahatlığıyla tercih etmenizi tavsiye ediyorum.” diye konuştu.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler