Elâzığ'da 1 gecede 3 ticari aracı soyan hırsız yakalandı

Elâzığ'da 1 gecede 3 ticari aracı soyan hırsız yakalandı

Elâzığ'da piyasa değeri yaklaşık 16 bin 500 TL tutarındaki çeşitli malzemeleri aynı gece içerisinde 3 farklı araçtan çalan hırsız yakalandı.

Elâzığ İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, il merkezinde farklı tarihlerde ticari minibüslerde meydana gelen otodan hırsızlık olaylarını gerçekleştiren fail veya faillerin tespit edilmesine ve yakalanmasına yönelik olay mahalleri çevresinde çalışma başlatılmıştı. Çalışmalar neticesinde söz konusu hırsızlık olaylarını E.Y. isimli şahsın gerçekleştirdiği belirlendi.

Aynı gecede 3 aracı soyan hırsız yakalandı

Yapılan açıklamanın devamında gece muayyen saatlerde girdiği 3 ayrı ticari minibüsten sırası ile yaklaşık piyasa değerleri; 6 bin TL olan spiral kesici ve matkap gibi elektrikli el aletleri, 9 bin TL olan ikinci el tv, çay makinası, bulaşık makinası, ocak, radyo vb. elektrikli ev aletleri, bin 500 TL olan pazarcı çadır ve terazisini çaldığı belirtildi.

Açıklamanın sonunda, 13'ü hırsızlıktan olmak üzere toplam 34 suç kaydı olan E.Y.'nin yakalanarak gözaltına alındığı, yapılan üst aramasında da bir miktar metamfetamin maddesinin ele geçirildiği belirtildi.

E.Y.'nin tamamlanan işlemlerinin ardından sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak ceza evine gönderildiği ifade edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.