Buz gibi havanın yaşandığı Ankara'da kısıtlama sessizliği

Buz gibi havanın yaşandığı Ankara'da kısıtlama sessizliği

Bu hafta 7'ncisi uygulanan hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle başkent Ankara sessizliğe bürünürken yağan kar nedeniyle de adeta buz kesildi.

Coronavirus (Covid-19) salgınına karşı alınan önlemler kapsamında aralık ayının ilk hafta sonunda başlayan 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlaması bu hafta sonu da uygulanarak Türkiye geneli olduğu gibi Ankara'yı da sessizliğe bürüdü.

Cuma günü sabah saatlerinden itibaren yağan kar nedeniyle de termometreler Ankara'da hava sıcaklığını eksilerde gösterdi.

Aralığın ilk haftasında yeniden başlayan hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması 7'nci haftasına girdi. Cuma günü saat 21.00'da başlayan kısıtlama pazartesi saat 05.00'te sona erecek.

Meydan, cadde ve sokakları sessizliğe bürünen başkentte, polis ekipleri birçok noktada kontrol noktaları oluşturdu ve devriye gezdi.

Bu hafta, kısıtlama kapsamı dışında kalanların artmasıyla önceki haftalara göre polis kontrol noktalarında yoğunluğun oluştuğu gözlemlendi.

Kentin birçok noktasında kısıtlamanın etkileri hissedilirken ana yollar, sokaklar, caddeler, parklar ve en işlek bulvarlardaki hareketlilik yerini sükunete bıraktı.

İran, Yüksel ve Arjantin Caddeleri ile Karanfil Sokak, Kızılay Meydanı, Ulus Meydanı, Güven Park, Genç Park, Seymenler Parkı ve tüm camiler sessizliğe büründü.

Sokağa çıkma kısıtlaması 18 Ocak Pazartesi saat 05.00'te sona erecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler