‘Çantasız Öğrenci Kalmasın’ projesi kapsamında öğrencilere çanta ve kırtasiye malzemesi da

‘Çantasız Öğrenci Kalmasın’ projesi kapsamında öğrencilere çanta ve kırtasiye malzemesi da

İzmir’de bulunan hayırseverler‘Çantasız Öğrenci Kalmasın’ projesi kapsamında Batman’ın Kozluk ilçesinde 70 öğrenciye çanta ve kırtasiye yardımında bulundu.

ASKON İzmir İl Temsilciliği tarafından ‘Çantasız Öğrenci Kalmasın’ projesi kapsamında Batman’ın Kozluk ilçesine bağlı köylerde bulunan ilkokul öğrencilerine çanta ve kırtasiye malzemesi yardımı yapıldı.

Projenin ilçe koordinatörü Ünal Uysal aracılığıyla yapılan kırtasiye ve çanta yardımı sırasında, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kemal Altuner ve proje koordinatörü Ayşegül Ünlü’de hazır bulundu.

Yapılan kırtasiye yardımında öğrencilerin mutluluğu dikkatlerden kaçmazken yardımla ilgili açıklamada bulunan Uysal, böylesi yardımların hem kendilerini hem de çocukları çok sevindirdiğini söyledi.

Uysal, “ASKON İzmir İl Temsilcisi Avukat Şerafettin Gücü’nün, ilçemizi kardeş ilçe olarak seçmesiyle düzenlenen ‘Çantasız Öğrenci Kalmasın’ projesinin 2’inci ve 3’üncü çanta yardımı çalışmamızı da yaptık. Bu dönemde toplamda 100 öğrenciye çanta ve kırtasiye yardımında bulunduk. Bugün Konaklı, Ulaşlı, Danagözü ve Aslanlı köylerimizde toplamda 60 öğrenciye yardımlarımızı dağıttık. Tepecik Ortaokulu’nda da 10 öğrencimize yardımda bulunarak toplamda 70 öğrencimize ulaştık. Tüm hayırseverlerden böylesi sevindirici yardım çalışmalarını devam ettirmelerini istiyoruz. Yardımların yerine ulaşmasında destek ve yardımı dokunan Kozluk Belediye Başkanımıza da teşekkürlerimizi sunuyoruz.’’ ifadelerini kullandı.

İLKHA
























 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.