Çayırova Belediyesinden Elazığ’daki deprem mağdurlarına yardım eli

Çayırova Belediyesinden Elazığ’daki deprem mağdurlarına yardım eli

Merkez üssü Elâzığ Sivrice'de meydana gelen ve 41 vatandaşın hayatını kaybettiği 6,8 büyüklüğündeki depremin yaralarını sarmak için başlatılan yardım seferberliği devam ediyor. Kocaeli Çayırova Belediyesinin yardım TIR’ı Elazığ’a ulaştı.

Çayırova Belediyesi tarafından başlatılan kampanya dahilinde toplanan yardımlar, Elazığ’daki depremzedelere dağıtıldı. Isıtıcı, battaniye, yorgan, kundura, giyim gibi malzemelerden oluşan yardım kolileri, Umut Kervanı Vakfı aracılığıyla depremzedelere ulaştırıldı. Depremzedeler, kendilerine yapılan yardımdan dolayı Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye teşekkür etti.

Belediyenin gönderdiği yardımı ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için seferber olduklarını belirten Elâzığ Umut Kervanı Başkan Yardımcısı Nihat Bakşi, Çayırova Belediyesine teşekkür ederek; “Büyük bir deprem yaşadık. Tabi deprem dolayısıyla halkımızın çoğu sokaklardadır.  Bunun için Türkiye genelinde yardım kampanyaları başlatıldı. Karınca kararınca her ailemiz, her ferdimiz imkanları dahilinde ihtiyaçları giderme adına ellerinden gelen ne varsa yardımda bulunuyorlar. Yardımlarını burada bulunan sivil toplum kuruluşlarına teslim ederek ihtiyaç sahiplerine dağıtılmasını istiyorlar. Çayırova Belediyesinin bu amaçla göndermiş olduğu yardımlar, Elazığ Umut Kervanına ulaştı. Bizler Umut Kervanı olarak, Çayırova Belediyesinin battaniye, yorgan, soba, ayakkabı, giyim başta olmak üzere göndermiş olduğu yardımları ev ev, çadır çadır gezerek tespit ettiğimiz mağdur ailelere ulaştırma çabası içerisindeyiz. Bu emanetlerini hak sahiplerine ulaştıracağız. Bu vesile ile buradan Umut Kervanı ve Elâzığ halkı olarak, Çayırova Belediyesine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Allah kendilerinden razı olsun. dedi. 

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler