Çelik: "Libya’yı Ruanda yapamayınca Türkiye’yi hedef gösteriyorlar"

Çelik: "Libya’yı Ruanda yapamayınca Türkiye’yi hedef gösteriyorlar"

Libya ile ilgili açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Libya’yı Ruanda yapamayınca Türkiye’yi hedef gösterdiklerini söyledi.

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Ömer Çelik, "Malum odaklar herkesin gözü önünde Libya’da insanlık suçu işlediler. Türkiye herkesin gözü önünde bu şebekeleri durdurdu. İnsani felaketin sürmesini engelledi. Türkiye’yi suçlayanlar, katliam niyetleri kursaklarında kalanlar. Libya konusunda Türkiye’yi en çok suçlayanlara bakın. Etiketin altında 'katliam şebekesi' yazar." dedi.

"Utanç verici bir zulmü, şimdi Türkiye’yi suçlayarak örtbas edeceklerini sanıyorlar" diyen Çelik, "Libya’yı Ruanda yapamayınca Türkiye’yi hedef gösteriyorlar. İliklerine işlemiş bir ikiyüzlülükle uluslararası kavramları zehirliyorlar. Türkiye ise nefes olmaya, insanlık için zorda kalanların yanında olmaya devam ediyor. Bu şebekelerin Cumhurbaşkanımız ve Türkiye hakkında dediklerinin hiçbir önemi yok. Çünkü kendi zulümlerini örtmek için yine yalan söylüyorlar." ifadelerini kullandı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler