Gaziantep'te çeşitli suçlardan aranan 31 şüpheli yakalandı

Gaziantep'te çeşitli suçlardan aranan 31 şüpheli yakalandı

Gaziantep'te gerçekleştirilen asayiş uygulamalarında ve denetimlerinde çeşitli suçlardan aranan 31 şüpheli yakalandı.

Konuyla ilgili Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, kent genelinde asayiş uygulamaları ve denetimlerinin devam ettiği belirtildi.

Şahinbey ve Şehitkâmil ilçelerinde gerçekleştirilen asayiş uygulamalarında, 28 şüpheliye uyuşturucu madde bulundurmak, kullanmak ve ticaretinden, 13 şüpheliye hırsızlıktan, 48 şüpheliye de Kabahatler Kanunundan işlem yapılırken, 31 aranan şüpheli de yakalandı.

Denetimlerde, 150 gram uyuşturucu madde, bir adet hassas terazi,  10 adet tabanca, 59 adet fişek, bir adet şarjör, 4 adet çalıntı cep telefonu, yüklü miktarda sahte çek, bir miktar sahte para, 2 adet hacizli yakalamalı araç, bir adet hacizli yakalamalı motosiklet, bir adet çalıntı araç, bir adet kumar makinesi ve çeşitli malzemeler ele geçirildi.

Şahinbey ilçesi Güneykent Mahallesinde şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan 2 şüphelinin yapılan üst aramasında bir miktar esrar, bir miktar sentetik uyuşturucu maddesi, bir adet uyuşturucu hap ile narkotik köpeğinin araçta tepki vermesi üzerine yapılan aramada ise 10.20 gram sentetik uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Şüpheliler gözaltına alındı.

Ayrıca, Şahinbey ilçesinin Düztepe Mahallesinde şüphe üzerine durdurulan bir şüphelinin yapılan üst aramasında da 50 gram sentetik uyuşturucu madde, bir miktar eroin ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen bir miktar para ele geçirildi.

Şahinbey ilçesi Vatan Mahallesinde de durumundan şüphelenilerek durdurulan bir araçta yapılan aramada, 980 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.