​Gaziantep'te çeşitli suçlardan aranan 46 şüpheli yakalandı

​Gaziantep'te çeşitli suçlardan aranan 46 şüpheli yakalandı

​Gaziantep'teki asayiş denetimlerinde çeşitli suçlardan aranan 46 şüpheli yakalanırken, hırsızlık ve uyuşturucu operasyonlarında da 18 şüpheli gözaltına alındı.

Konuyla ilgili Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, kent genelinde asayiş uygulamaları ve denetimlerin devam ettiği belirtildi.

Bu kapsamda Şahinbey ve Şehitkâmil ilçelerinde gerçekleştirilen asayiş uygulamalarında, 35 şüpheliye uyuşturucu madde bulundurmak, kullanmak ve ticaretinden, 23 şüpheliye hırsızlıktan, 92 şüpheliye de kabahatler kanunundan işlem yapılırken, aranan 46 şüphelinin de yakalandığı bildirildi.

Denetimlerde; bir miktar uyuşturucu madde ve hap, bir adet ruhsatsız tabanca, 8 adet fişek, 2 adet kurusıkı silah, bir adet tüfek, 2 adet bıçak, bir adet trafikten men edilen araç,  3 adet hacizli araç, 2 adet çalıntı cep telefonu ve çeşitli malzemeler ile 4 adet kumar makinesi ele geçirildi.

Evden hırsızlık yapan 2 şüpheli yakalandı

Şahinbey ilçesinin Şahintepe Mahallesi’nde bir evden hırsızlık yapan 2 şüpheli evden çıktıkları esnada kaçarken çaldıkları ziynet eşyaları, saatler ve araç anahtarı ile birlikte yakalandı.

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İşyerinden hırsızlık yapan 3 şüpheli suçüstü yakalandı

Şehitkamil ilçesi Şirinevler mahallesinde bir işyerinin kablolarını, sigorta panolarını ve demir kapılarını sökerek motosiklete yükleyen 3 şüpheli suçüstü yakalandı.

Şüphelilerin yapılan GBT sorgulamasında hırsızlık ve başka farklı suçlardan dolayı da arandıkları tespit edilirken, şüphelilerden bir miktar metamfetamin uyuşturucu madde ele geçirildi.

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Cep telefonu çalan şüpheli suçüstü yakalandı

Şahinbey ilçesi Alaybey Mahallesinde bir şüpheli çaldığı cep telefonu ile birlikte suçüstü yakalanırken, gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Uyuşturucu operasyonunda 12 şüpheli gözaltına alındı

Şahinbey ilçesinin Vatan ve Aydınbaba mahallelerinde de uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonlarda 12 şüpheli gözaltına alındı.

Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda, 7.8 gram eroin, bir miktar jamaika, 8 gram metamfetamin uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Gözaltına alınan 12 şüpheliden birinin uyuşturucu maddeyi aldığını söylediği evde yapılan aramada da bir adet hassas terazi, bir adet tabanca, bir adet kesici alet, bir adet laptop, 3 adet cep telefonu ve bir miktar para ele geçirildi.

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.