Diyarbakır Bağlar Belediyesi virüs yayma riskine karşı çöp konteynerleri bakımdan geçiriyor

Diyarbakır Bağlar Belediyesi virüs yayma riskine karşı çöp konteynerleri bakımdan geçiriyor

Bağlar Belediyesi, pandemi sürecinde önemi artan temizlik konusunda çalışmalarını sürdürürken, tahrip olan çöp konteynerlerini bakım ve onarımdan geçirerek yeniden vatandaşların hizmetine sunuyor.

Bağlar Belediyesi’ne bağlı Temizlik Müdürlüğü ekipleri, yeni tip Coronavirus salgını ile mücadelede öne çıkan en önemli korunma yolu olan temizlik konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda çöp konteynerlerini düzenli olarak dezenfekte ediyor.

Ekipler, çöp konteynerlerin bakım, onarım ve temizlik temizliğini gerçekleştirerek virüs yayma riskine karşı önlem alıyor. Çalışmalarda ilçe genelinde kurulan konteynerlerin bakım ve onarımı yapılıp dezenfekte edildikten sonra yeniden vatandaşların hizmetine sunuluyor.

“Bağlar bizim evimiz, hep beraber sahip çıkalım”

Belediye ekiplerinin Coronavirus ile mücadelede rehavet içerisinde olmadığına dikkat çeken Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, halk sağlığı için kritik öneme sahip olan temizlik konusunda titiz davrandıklarını söyledi.

Beyoğlu, “Vatandaşlarımızın kullandığı çöp konteynerlerini düzenli olarak bakım ve onarımdan geçirip dezenfekte ediyoruz. Mücadelemiz ilk günkü heyecan ve gayretle devam etmektedir. Vatandaşlarımızdan isteğimiz çöp konteynerlerine zarar verilmemesi hususunda hassas davranmaları, yere çöp ve maske atılmaması için özen göstermeleri. Bağlar bizim evimiz, o halde evimizi ve sağlığımızı hep beraber koruyalım. Temizlik konusunu vatandaşlık görevi olarak telaki edip ilçemize sahip çıkalım. Bu konuda aziz hemşerilerimizin sağduyusuna güveniyoruz.” ifadelerini kullandı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler