Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin inşa ettiği Bismil Koordinasyon Merkezi tamamlandı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin inşa ettiği Bismil Koordinasyon Merkezi tamamlandı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin, ilçelerde hizmet ağını geliştirmek amacıyla inşasına başladığı Bismil Koordinasyon Merkezi tamamlandı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara daha hızlı ve etkin bir şekilde hizmet vermek amacıyla inşasına başladığı Bismil Koordinasyon Merkezi’nin inşaat çalışmaları tamamlandı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin açıklamasına göre, “Vatandaşlara daha hızlı ve etkin bir şekilde hizmet verilmesi amacıyla temeli atılan Bismil Koordinasyon Merkezi’nin inşaat çalışmaları tamamlandı. İhale bedeli 1 milyon 335 bin TL olan ve zemin artı bir kattan oluşan Bismil Koordinasyon Merkezi’nin iç ve çevre düzenlenmesi yapılıyor. Çalışmaların tamamlamasıyla birlikte Bismil Koordinasyon Merkezi hizmet vermeye başlayacak.” denildi

Açıklamanın devamında “Bismil Koordinasyon Merkezi’nde, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Altyapı Koordinasyon, İtfaiye ve Sağlık İşleri Daire Başkanlığı hizmet verecek. Bin 165 metrekare kapalı alandan oluşan Bismil Koordinasyon Merkezi’nde, kapalı garaj, idari odalar, santral, personel dinlenme odası ve çok amaçlı salon bulunuyor.” ifadeleri kullanıldı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler