Diyarbakır Bağlar Belediyesi parkları dezenfekte etti

Diyarbakır Bağlar Belediyesi parkları dezenfekte etti

Diyarbakır Bağlar Belediyesi, Covid-19 salgını ile mücadelede uygulamaya konulan normalleşme adımları kapsamındahizmete açılacak parkları dezenfekte edip temizleyerek kullanılmaya hazır hale getirdi.

Yeni Tip Coronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadele kapsamında uzun süre vatandaşlara kapatılan park ve dinlenme alanları, hükümetin açıkladığı normalleşme adımları doğrultusunda yeniden kapılarını vatandaşlara açacak.

Diyarbakır'ın 400 bin nüfuslu merkez Bağlar ilçe Belediyesi, kendisine ait olan 500 bin metrekarelik alanı kapsayan 63 parkı dezenfekte ederek hazır hale getirdi.

Bağlar Belediye Başkan Yardımcısı Ferit Tutşi, Başkan Hüseyin Beyoğlu'nun talimatı ile tüm parkları steril ve hijyen hale getirdiklerini söyledi.

Vatandaşlardan kurallara mutlaka uymalarını isteyen Tutşi, "Park ve açık alanların hizmet vermeye başlaması, salgın tehlikesinin sona erdiği anlamına gelmiyor. Tam tersine çok daha dikkatli ve tedbirli olmalıyız. Kontrollü bir hayat tarzı ile hareket etmek zorundayız. Bu yüzden park ve dinlenme alanlarımızı hazır hale getirdik."dedi.

Tutşi, "Başkanımızın talimatı ile dezenfekte ve temizlik başta olmak üzere tüm önlemleri aldık. Vatandaşlarımızdan isteğimiz lütfen sosyal mesafe,maske,hijyen gibi olmazsa olmaz olarak değerlendirdiğimiz kurallara titizlikle riayet etsinler." ifadelerini kullandı.


Diyarbakır’da parklar dezenfekte edildi

Diyarbakır’da parklar dezenfekte edildi

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler