Diyarbakır'daki STK'lar: Tüm üye ve gönüllülerimizle "Kudüs Bizimdir" mitinginde olacağız

Diyarbakır'daki STK'lar: Tüm üye ve gönüllülerimizle "Kudüs Bizimdir" mitinginde olacağız

İşgalci ABD Başkanı Trump ve terörist Netanyahu'nun şer planına tepki amacıyla Diyarbakır'da bu pazar düzenlenecek "Kudüs Bizimdir" mitingine STK'lardan destek gelmeye devam ediyor.

Çeşitli alanlarda faaliyet yürüten Yusufi-Der, İlim-Der ve Köy-Der yöneticileri Peygamber Sevdalıları ve Mustazaflar Cemiyeti'nin İstasyon Meydanı'nda 9 Şubat Pazar günü saat 13.30 da düzenleyecekleri "Kudüs Bizimdir" mitingine destek açıklamalarında bulundu.

Yusufi-Der, İlim-Der ve Köy-Der yöneticileri, hafta sonu gerçekleşecek olan büyük mitinge tüm üye ve gönüllüleri ile birlikte İstasyon Meydanı'nda olacaklarını söyledi.

"ABD'nin yapmış olduğu bu bildiri boş hükmündedir"

İşgalci ABD'nin hain planının kendi yanlarında hiçbir değer taşımadığını söyleyen Yusufi-Der Yönetim Kurulu Üyesi Vedat Bilge, "ABD'nin yapmış olduğu bu açıklamayı yüzyılın ihaneti olarak kabul ediyoruz. Bize göre ABD'nin yapmış olduğu bu bildiri boş hükmündedir. Hiçbir değeri yoktur. Çünkü yapılan bu anlaşmanın temelinde siyonist rejim israilin Ortadoğu'daki yerini sağlamlaştırma vardır. Bundan dolayı bu hain anlaşma Kudüs'ü bağlayan bir anlaşmada değildir. Bu maksatla hafta sonu İstasyon Meydanı'nda yapılacak mitinge Yusufi-Der üye ve gönüllüleri olarak hep birlikte orada bulunacağız. Bu sebeple Diyarbakır'da bulunan bütün herkesin mitinge katılmasını istiyoruz." ifadelerini kullandı.

"İlim-Der olarak bu anlaşmayı kesinlikle tanımadığımızı buradan bildiriyoruz"

Hafta sonu düzenlenecek büyük mitinge bütün üye ve gönüllüleri ile katılacaklarını bildiren İlim-Der Başkan Yardımcısı Cebrail Parıltı, "Malumunuz kamuoyunda yüzyılın anlaşması olarak bilinen ama yüzyılın ihaneti ve yüzyılın eşkıyalığı olarak nitelendirdiğimiz israil ve Amerika'nın bu anlaşması bizim için yok hükmündedir. İlim-Der olarak bu anlaşmayı kesinlikle tanımadığımızı buradan bildiriyoruz. Bu bağlamda İlim-der olarak bu duruma tepkimizi göstermek amacıyla 9 Şubat Pazar günü 'Kudüs Bizimdir' mitingine bütün dernek üye ve gönüllülerimizle katılacağımızı duyururuz." şeklinde konuştu.

"Müslümanlar olarak şuurlu ve bilinçli hareket etmeliyiz"

Bütün Müslümanların bilinçli hareket etmesi gerektiğini belirten Köy-Der Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Arten, "İşgalci ABD ve ortağı israil çetesinin almış oldukları bu kararı Müslümanlar olarak yok hükmünde sayıyoruz. Şöyle ki; onlar yüzyıllardır tüm İslam coğrafyasında bu hain planlarını yapıyorlar. Ama unutmasınlar ki onlar ne kadar böyle tuzaklar kursa dahi, tuzak kuranların en hayırlısı Allah (Celle Celaluhu)'dur. Bundan dolayı Müslümanlar olarak eğer şuur ve bilinçli hareket edersek inşallah bu zalim ve Yahudileri bertaraf etmiş olacağız. Bu maksatla 9 Şubat Pazar günü saat 13.30 da İstasyon Meydanı'nda 'Kudüs Bizimdir' mitingine Köy-Der ve gönüllü üyelerimizle tam destek verip orada olacağımızı bildiririz." dedi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.