Doğubayazıt’ta yangında mahsur kalan çocukların kurtarılma anı yürekleri ağza getirdi

Doğubayazıt’ta yangında mahsur kalan çocukların kurtarılma anı yürekleri ağza getirdi

Doğubayazıt’ta bir evde çıkan yangında mahsur kalan çocuklar balkondan alt kata sarkıtılarak kurtarılma anı yürekleri ağza getirdi.

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde bir evde henüz bilinmeyen sebepten dolayı çıkan yangında mahsur kalan çocuklar, balkondan alt kata sarkıtılarak kurtarıldı.

Edinilen bilgilere göre, İshakpaşa Mahallesi Büyük Ağrı Caddesi üzerinde bulunan binanın 4’üncü katında henüz bilinmeyen sebepten dolayı yangın çıktı. Yatak odasında alevlerin yükselmesi üzerine anne 4 ve 6 yaşlarındaki çocuklarını kurtarma telaşına girdi.

Dumanların yükselmesi üzerine çevredeki vatandaşlar tarafından itfaiye ekiplerine haber verildi. Çocukların aşırı dumandan zehirlenme riskinden dolayı çocuklar 4’üncü katın balkonundan bir alt kattaki komşularına sarkıtıldı.

Alt katta ellerinde battaniye ile bekleyen komşular her iki çocuğu da havada kıskıvrak yakaladı. Kurtarılma anı çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonları ile kaydedildi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından yangın kontrol altına alındı. Biri kız diğeri erkek olmak üzere kurtarılan iki çocuk ve anne sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalenin ardından Doç Dr. Yaşar Eryılmaz Devlet Hastanesine kaldırıldılar.

Anne ve çocukların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler