Düğün dönüşü kaza: 3 ölü, 5 yaralı

Düğün dönüşü kaza: 3 ölü, 5 yaralı

Mersin Erdemli ilçesinde bir yakınlarının düğününden Konya'ya dönmekte olan aile, Silifke ilçesinde kaza geçirdi. Kazada, 3 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.

MERSİN - Mersin Erdemli ilçesinde bir yakının düğününden Konya'ya dönmekte olan Koçak ailesi, Silifke ilçesine bağlı Kargıcak köyü girişinde karşı yönde gelen araçla çarpıştı. Kazada 3 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı.

 

Erdemli ilçesine bağlı Limonlu beldesinde bir yakınlarının düğününden Konya'ya dönen konvoydaki Mahmut Tahir Koçak'ın (38) kullandığı 42 PK 098 plakalı otomobil, Silifke ilçesine bağlı Kargıcak köyü girişinde karşı yönden gelen Mustafa Çılgın yönetimindeki 07 YKP 07 plakalı otomobille çarpıştı.

 

Yaşanan kazada 42 PK 098 plakalı araçta bulunan Mahmut Tahir Koçak, Ahmet Koçak (12), Navruz Çetin (65)  yaşamını yetirdi. Aynı araçtaki Mehmet Furkan Koçak (7), Emet Koçak (33), Ertuğrul Koçak (3) ve 07 YKP 07 plakalı otomobildeki Mustafa Çılgın ve Arif Çılgın (23) yaralandı.

 

Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Silifke Devlet Hastanesi kaldırılarak tedavi altına alındılar.  Hayatını kaybedenler ise hastane morguna kaldırıldı.

 

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.  (Osman Öksüz - İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler