Elazığ’da corona virüs tedbirleri ışığında Kur'an kurslarında uzaktan eğitim yapılıyor

Elazığ’da corona virüs tedbirleri ışığında Kur'an kurslarında uzaktan eğitim yapılıyor

Elazığ Müftülüğüne bağlı hafızlık Kur'an kurslarında eğitim gören öğrenciler Corona virüs nedeniyle ara verilen eğitim döneminde derslerine ilk günden itibaren uzaktan eğitimle devam ediyorlar.

Kur'an kurslarında hafızlık ders dinlenmeleri ve yüzüne dersler Whatsapp üzerinden dinleniyor.

Elazığ Müftüsü Yusuf Sarıkaya konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Bilindiği üzere Milli Eğitim Bakanlığı'nın okulların tatil edildiğini açıklamasıyla birlikte Kur'an kurslarımız da iki hafta boyunca (16 Mart-29 Mart arası) tatil edilmişti. Corona virüs tedbirleri kapsamında hafızlık Kur'an kurslarımızda eğitime ara verilmesi sonrasında uzaktan eğitim yoluyla hafızlarımızın ezberlerini dinlemeye devam ediyoruz. Elazığ'da bulunan Altınçevre, Harput Hacı Hamdi Başaran, Abdullah Nazırlı ve Haydar Baba Hafızlık Kur'an Kurslarındaki öğrencilerimiz hocalarına telefonla görüntülü olarak derslerini dinletmeye devam ediyor.

"Evlere çekildiğimiz şu günlerde öğrencilerimizin ders kaybı yaşamaması için hocalarımız elinden gelen gayretleri göstermektedir"

Sarıkaya, "Corona virüs tedbirleri nedeniyle evlerimize çekildiğimiz bu süreçte öğrencilerimizin ders kaybı yaşamaması için Kur'an kursu hocalarımız elinden gelen gayreti göstermektedirler. Bu anlamda hocalarımıza, öğrencilerimize ve hassasiyet gösteren öğrenci velilerimize çok teşekkür ediyorum. Rabbim en kısa zamanda bu zor günleri atlatmamızı nasip etsin." ifadelerini kullandı.

İLKHA


Corona virüs tedbirleri ışığında Kur'an kurslarında uzaktan eğitim yapılıyor

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.