Fatih Erbakan'dan CHP'li İmamoğlu ve Yavaş'a "gazete" tepkisi

Fatih Erbakan'dan CHP'li İmamoğlu ve Yavaş'a "gazete" tepkisi

​Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, CHP'li belediyelerin, imkânlarını bazı basın organlarını desteklemek için kullandıkları iddiaları üzerine Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a tepki gösterdi.

Yeniden Refah lideri Fatih Erbakan, yaptığı yazılı açıklamada, başta Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediyeleri olmak üzere bazı CHP'li belediyelerin, kendilerine yakın bazı basın gazeteleri; belediyeye bağlı 'Halk Ekmek' büfeleri ve tüm vatandaşlara ayrım yapmaksızın hizmet etmesi gereken belediyeye ait araçlarla, belediye çalışanları eliyle dağıttıklarını söyledi.

"Bu apaçık bir adaletsizlik değil mi?"

Erbakan, bu uygulamanın adaletsizliğe sebep olduğunu vurgulayarak "Sayın Mansur Yavaş ve Sayın Ekrem İmamoğlu başta olmak üzere CHP'li belediyeler, açık bir şekilde belediye imkânlarıyla kendi medyalarını destekliyorlar. Bu tavırlarıyla,  göreve gelmeden önce 'Havuz medyası' şeklinde eleştirdikleri adaletsizliği, şimdi göreve gelince kendileri de yapmış olmuyorlar mı? Söz konusu CHP'li başkanların bu tutumu kendi 'Havuz medyalarını' oluşturmak anlamına gelmiyor mu?  Bu apaçık bir adaletsizlik değil mi?" diye tepki gösterdi.

"Ötekileştirici ve kutuplaştırıcı uygulamalara son verin!"

CHP'li belediyelerin bu tutumlarıyla ülkemizde birlik-beraberlik atmosferini tesis etmelerinin mümkün olmadığını kaydeden Erbakan, "Ötekileştirici söylem ve tavırlar, kutuplaşmayı tırmandıran uygulamalar, milletimizin bu en zor günlerde dahi birlik olmasına engel olmaktadır. Yapılan işin adı kamu imkânlarıyla yapılan bir hizmetse, bunun herkese eşit verilmesi, hem ahlaki hem de hukuki bir zorunluluktur. Değerli Belediye Başkanlarımızı bu gibi adil olmayan, etik olmayan ve milleti kutuplaştıran uygulamalara acilen son vermeye davet ediyoruz." çağrısında bulundu.

"Bindikleri otobüsün istikameti yanlış!"

Erbakan, "Ancak yine Milli Görüş olarak 50 seneden beri ifade ettiğimiz gibi, Sayın Başkanlar ne kadar iyi niyetli olursa olsunlar, bindikleri otobüslerin istikameti yanlış! Yanlış istikamette giden otobüste ne kadar iyi insan olursanız olun, varacağınız nokta yanlış olur." ifadelerini kullandı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler