Gaziantep’te aranan 396 şüpheli asayiş denetimlerinde yakalandı

Gaziantep’te aranan 396 şüpheli asayiş denetimlerinde yakalandı

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kent genelinde asayiş uygulaması ve denetimleri gerçekleştirildi.

Kentte 7-13 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilen denetimlerde, çeşitli suçlardan aranan 396 şüpheli yakalanırken, 140 şüpheliye uyuşturucu bulundurmak, kullanmak ve ticaretinden, 11 şüpheliye ise, hırsızlık suçundan yasal işlem yapıldı.

Uyuşturucu ve silahlar ile çeşitli çalıntı malzemelerin ele geçirildiği denetimlerde gözaltına alınan şüpheliler, ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

32 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı

Öte yandan, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda da Şahinbey ilçesi Çamlıca Mahallesinde hakkında 14 ayrı hırsızlık dosyasından 32 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şüpheli, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Şehitkamil ilçesi Çıksorut Mahallesinde meydana gelen kapkaç olayını gerçekleştirdiği güvenlik kamerası kayıtlarından tespit edilen şüpheli, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Kentte meydana gelen hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik yapılan çalışmalarda, 3-10 Ağustos tarihlerinde Şahinbey ve Şehitkamil ilçelerinde 2 işyerinden meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili bir şüpheli, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheli, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler