Gaziantep’te hırsızlık yapan 4 kişi tutuklandı

Gaziantep’te hırsızlık yapan 4 kişi tutuklandı

Şahinbey ve Şehitkamil ilçelerinde farklı tarihlerde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili düzenlenen operasyonlarla gözaltına alınan 6 şüpheliden 4’ü tutuklanarak cezaevine konuldu.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, Şahinbey ilçesinde meydana gelen 3 ayrı hırsızlığı olayının şüphelisi V. D isimli şüpheli, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Şehitkamil ilçesi Boyno Mahallesinden de bir motosiklet ve bir kamyonetten akü çalan 2 şüpheli, güvenlik kamerası kayıtlarından kimlikleri tespit edilerek, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Şehitkamil ilçesi İncilipınar Mahallesinde farklı tarihlerde meydana gelen 11 hırsızlık olayı ile ilgili yapılan çalışmalarda, 2 şüpheli tespit edilerek düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Şüphelilerden birinin 25, diğerinin ise 14 hırsızlık ve farklı suçlardan kaydı olduğu tespit edildi.

Şahinbey ilçesi Suyabatmaz Mahallesinde bir araçta meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili yapılan çalışmalarda bir şüpheli, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 4’ü çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine konulurken diğer şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öte yandan, Şehitkamil ilçesi 29 Ekim Mahallesinde bir işyerinin tavanını kırarak içeri giren ve hırsızlık yapan şüpheli, devriye gezen mahalle bekçileri tarafından suçüstü yakalandı.

Gözaltına alınan şüphelinin, emniyetteki sorgulaması devam ediyor.

İLKHA


Gaziantep’te hırsızlık yapan 4 kişi tutuklandı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler