Gaziantep'te TIR ile otomobil çarpıştı: 2 ölü 3 yaralı

Gaziantep'te TIR ile otomobil çarpıştı: 2 ölü 3 yaralı

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde TIR ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada baba ve 3 yaşındaki çocuğu hayatını kaybetti, anne ve 2 çocuğu yaralandı.

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde, önünde ilerleyen TIR'a yandan çarpan otomobildeki Suriyeli sürücü Muhammed Elcuneyd (39) ve oğlu Hüsam Elcuneyd (3), hayatını kaybederken eşi ve 2 çocuğu yaralandı.

Kaza, Nurdağı- Gaziantep Karayolunun 7'nci kilometresi Çakmak Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Nurdağı istikametinden Gaziantep istikametine ilerleyen Suriyeli Muhammed Elcuneyd yönetimindeki 79 AAD 579 plakalı otomobil A.D. (49) yönetimindeki 33 BYL 86 plakalı TIR ile çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle otomobilde büyük hasar oluşurken, haber verilmesi üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde sürücü Elcuneyd ile 3 yaşındaki oğlu Hüsam Elcuneyd'in öldüğünü belirledi.

Kazada yaralanan anne Aliye (38) ile çocukları Hazım (4) ve Ali Elcuneyd (11) itfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden kurtarıldı. Yaralı anne ve çocukları ise kaza yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla Nurdağı Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kazada hayatını kaybeden baba ve oğlunun cenazeleri ise otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. TIR sürücüsü A.D. gözaltına alındı.

İLKHA


Gaziantep'te TIR ile otomobil çarpıştı: 2 ölü 3 yaralı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler