Gazze saldırılarında şehid sayısı 12'ye yükseldi

Gazze saldırılarında şehid sayısı 12'ye yükseldi

Siyonist işgal rejiminin, Gazze Şeridi'ne dün sabah erken saatlerden itibaren başlattığı hava ve topçu saldırılar bugün de devam etti. Saldırılarda şehid olanların sayısı 12'ye yükseldi.

Filistin Sağlık Bakanlığı, konuyla ilgili yayınladığı bildiride, işgalci terör şebekesinin dün Gazze Şeridi'nin kuzeyini hedef alan saldırılarının ardından bugün yapılan yeni saldırılarla birlikte yeni şehid haberleri de geldi.

Bu sabah Gazze Şeridi'ne düzenlenen hava saldırılarında 2 kişi daha şehid oldu.

Filistin Sağlık Bakanlığı, Gazze Şeridi'nin orta kesiminde bir Filistinlinin işgalci çetelerin hava saldırısında şehid olduğunu bildirdi.

Bakanlık, El-Aksa Şehitleri Hastanesi'ne bir şehidin ve Gazze kentindeki Eş-Şifa Hastanesi'ne de bir şehidin getirildiğini duyurdu.

Filistin Sağlık Bakanlığı, işgalci teröristlerin saldırılarında şehidlerin sayısının 12'ye yükseldiğini duyurdu.

İşgalci siyonistlerin bu sabah Gazze Şeridi'ne en az 5 hava saldırısı düzenlediği, Gazze'de, Deir El-Belah'ın doğusunda, El-Bureyc Kampı'nın doğusunda ve Gazze Şeridi'nin kuzeyinde tarım arazilerini hedef aldığı belirtildi.

İşgalci teröristlere ait savaş uçaklarının Refah kentinin kuzeyindeki En-Nasr Mahallesi'nde bir tarım arazisine en az iki füze attığı bildirildi.

Dünkü saldırılarda da tarım arazilerinin ve tavuk çiftliklerinin, bir evin ve deniz kıyısında bir kafenin, Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerinde de direnişe ait alanların hedef alındığı belirtildi.

Öte yandan Kerem Ebu Salim ve Beyt Hanun/Erez kapılarının kapatıldığı, balıkçıların denize açılmalarının yasaklandığı ifade edildi.

İşgal rejimi medyası, Gazze Şeridi'nden Yahudi işgal birimlerine atılan füze sayısının 190'a ulaştığını belirtti. Bu arada, Gazze'den Yahudi işgal birimlerine atılan roketlerin görüntüleri de ortaya çıktı. Yayınlanan bir video görüntüsünde atılan roketin araçların geçiş yaptığı bir ana yola düştüğü ve siyonist işgalcilerin panik anları görülüyor.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.