Gevaş'ta HÜDA PAR binasına saldırı

Gevaş'ta HÜDA PAR binasına saldırı

HÜDA PAR ve AK Parti Gevaş ilçe teşkilatlarına dün gece molotoflu saldırı düzenlendi. Saldırılarda maddi hasarın meydana geldiği bildirildi.

VAN – Van’ın Gevaş ilçesinde Hür Dava Partisi ve AK Parti ilçe teşkilatına molotoflu saldırı düzenlendi. Saldırıda AK Parti İlçe Binası kullanılamaz hale gelirken HÜDA PAR binasına atılan üç molotoftan biri patlamazken diğer ikisinin ise duvar ve balkona isabet ettiği bildrildi.
 
Konuyla ilgili İLKHA’ya bilgi veren Hür Dava Partisi Gevaş İlçe Belediye Başkan Adayı Fetullah Botan, saldırının gece saat 02.00 sıralarında gerçekleştiğini belirterek, saldırıda parti binasında herhangi bir maddi hasarın oluşmadığını ifade etti.
 
Parti binalarına atılan üç molotoftan birinin patlamadığını söyleyen Botan, diğer molotofların ise duvar ve balkona çarptığını dolayısıyla herhangi bir maddi hasar oluşmadığını ifade etti.
 
Öte yandan Hür Dava Partisi Van İl Başkanı Av. Rasim Saygın ve AK Parti Van İl Başkanı Abdullah Aras, saldırıyı sosyal medya üzerinden duyurdular. (Murat Dalgın-İLKHA)

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.