​Bingöl'de Gezici Kayıt Terminali hizmeti

​Bingöl'de Gezici Kayıt Terminali hizmeti

​Bingöl Valiliğince yürütülen ‘2023 Vizyon’ projesi kapsamında uygulanan ‘Gezici Kayıt Terminali’ hizmeti hakkında bilgi verildi.

Bingöl Valiliği tarafından yürütülen ‘2023 Vizyon’ projesi kapsamında uygulanan ve İl Nüfus ve vatandaşlık müdürlüğü tarafından verilen ‘Gezici Kayıt Terminali’ hizmeti hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

Valilik açıklamasında, ‘Gezici Kayıt Terminali’ hizmeti hakkında şu ifadelere yer verildi:

"Gezici kayıt terminali taşınabilir çanta içerisinde bilgisayar, parmak izi alma cihazı ve yazıcı gibi donanımlardan oluşan, engelli, hasta ve yaşlı vatandaşlarımızdan gelen talep doğrultusunda Valiliğimizden alınacak olur ile Müdürlüğümüzce görevlendirilecek nüfus personeli kurum hizmet aracı ile vatandaşlarımızın ikamet adreslerine giderek T.C. kimlik kartı müracaatlarının alınması işlemidir. Bu işlemin hedef kitlesi Bingöl ili Merkez ve ilçelerinde ikamet eden tüm engelli, hasta ve yaşlı vatandaşlarımız olup bu kimselerin T.C. kimlik kartı müracaatlarını alarak hizmet verilmektedir.

İlk 6 aylık istatistikler:

Bingöl Merkez ve ilçelerinde alınan engelli, hasta ve yaşlı 33 vatandaşın başvurusu alınmış ve PTT aracılığı ile beyan ettikleri adreslerde kişilere teslim edilmiştir.

İkinci 6 aylık dönemde hedeflenen rakamlar:

Engelli hasta ve yaşlı 50 vatandaşımıza hizmet verilmesi hedeflenmektedir."

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.