Giresun Alucra ilçesi Tohumluk köyü kırsalında askeri helikopter düştü: 6 kişi hayatını kaybetti

Giresun Alucra ilçesi Tohumluk köyü kırsalında askeri helikopter düştü: 6 kişi hayatını kaybetti

Giresun’un Alucra ilçesi Tohumluk köyü kırsalında askeri helikopter düştü. Kazada 6 kişi hayatını kaybetti.

Giresun'da bölgedeki karakollara bayramlaşmaya giden komutanların bulunduğu askeri helikopterin düştü. Kazada 6 askerin hayatını kaybettiği belirtildi.

Bayramlaşmaya giden komutanların bulunduğu askeri helikopter, Tohumluk Yaylası'na düştü. Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgilere göre, helikopterde 8'i asker, 7'si asker yakını olmak üzere 15 kişinin bulunduğu bildirildi.

Kazayla ilgili açıklamalarda bulunan Başbakan Binali Yıldırım, net bilginin olmadığını belirterek, yaralı ve vefat olduğu yönde haberlerin olduğunu söyledi.

Yıldırım, "Gelişmeleri takip ediyoruz. Sayılar teyide muhtaç olduğu için söylememiz doğru olmaz ama kurtulanlar var, kurtulamayanlar var. Şehitlerimiz var, yaralılar da var. Enkaza ulaşıldı ve yaralılar hastaneye götürüldü. 5 veya daha fazla yaralı var. Vali ve Başbakan Yardımcısı olay yerindeler, şu anda verebileceğim bilgiler bunlar." dedi.

Helikopterde, Jandarma Bölge Komutan Vekili Tuğgeneral Mustafa Doğru (52) ve eşi Nuran Doğru ile Giresun İl Jandarma Komutanlığı'ndan görevlilerin de bulunduğu 15 kişilik heyet, hayatını kaybeden ailelere bayram ziyaretine gittiği belirtildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.