HÜDA PAR Batman'da "Mursi için kurulan taziye yeri"ne ziyarette bulundu

HÜDA PAR Batman'da "Mursi için kurulan taziye yeri"ne ziyarette bulundu

HÜDA PAR Batman İl ve Merkez İlçe Başkanlığı,Batman'da Şehid Muhammed Mursi için kurulan taziye yerini ziyaret ederek dualar etti.

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin ve Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz ve beraberindeki partililerle birlikte Mısır'ın seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Şehid Muhammed Mursi için kurulan taziye yerini ziyaret etti.

Batman'ın Aydınlıkevler Mahallesi Muhtarı Abdülkerim Ak ve mahalleliler tarafından Aydınlıkevler Taziye Evi'nde kabul edilen ziyaretlere HÜDA PAR İl Başkanı Şahin ve Merkez İlçe Başkanı Durmaz'ın yanı sıra partililer katıldı.

HÜDA PAR İl Başkanı Davut Şahin ve beraberindeki HÜDA PAR heyetini, mahalle muhtarı Abdülkerim Ak ve mahalleliler karşıladı.

Mısır'ın seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Şehid Muhammed Mursi'ye Allah'tan rahmet dileyen Şahin, taziyelerini iletti.

Şehid Mursi için kurulan taziyenin çok anlamlı olduğunu belirten Şahin, "Mısır'ın meşru Cumhurbaşkanı Şehid Muhammed Mursi'nin şehadetleri münasebetiyle Batman'ın Aydınlıkevler Mahallesi'ndeki muhtar ve duyarlı Müslümanlar tarafından taziye kuruldu. Bu gerçekten takdir edilmesi gereken bir davranıştır. Belki bu davranış emsal görülerek birçok yerde Muhammed Mursi için taziyeler kurulur." temennisinde bulundu.

"Taziye yerini kuranları tebrik ediyoruz"

Mursi'nin ümmetin bir kaybı olduğunu vurgulayan Şahin, "Muhammed Mursi için taziyenin kurulduğunu duyunca, biz de HÜDA PAR İl Teşkilatı olarak İlçe Teşkilatı ile birlikte gelip burada taziyemizi sunduk. Taziyeyi kuranları da tebrik ediyoruz. Allah hayırlarını kat kat yazsın. Bu bir ümmet meselesidir. Muhammed Mursi sadece Mısır'ın Cumhurbaşkanı değil ümmetin bir evladı, yöneticisi ve ümmetin bir kaybıdır. Dolayısıyla herkesin bu duyarlılığı göstermesi ve bunu sahiplenmesi lazım. Bir kez daha taziyeyi kuranlardan Allah razı olsun diyoruz." şeklinde konuştu.

Şehid Muhammed Mursi için kurulan taziyenin Cuma gününe kadar devam edeceği bildirildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler