HÜDA PAR'dan hayır kermesine ziyaret

HÜDA PAR'dan hayır kermesine ziyaret

HÜDA PAR Mardin il ve ilçe başkanları, Kızıltepe Umut Kervanı tarafından yetim ve muhtaçlar yararına açılan hayır kermesini ziyaret etti.

Mardin'de yaptıkları yardım faaliyetleriyle adını duyuran Kızıltepe Umut Kervanı, Yeni Mahallede muhtaç aileler yararına kermes açtı.

Halkın büyük ilgi gösterdiği ve 24 Kasım'a kadar sürecek kermeste gıdadan zücaciyeye, giyimden kitaplara ve hediyelik eşyalara kadar birçok ürün bulunuyor.

HÜDA PAR Mardin İl Başkanı İsmail Çevik, Kızıltepe İlçe Başkanı Abdullah Kavan, Artuklu İlçe Başkanı Ferit Dengiz ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle, fakir, yetim ve muhtaç aileler yararına düzenlenen kermesi ziyaret etti.

Kızıltepe Umut Kervanı yetkililerinden kermes hakkında bilgi alan İl Başkanı Çevik, ihtiyaç sahipleri insanlar yararına kermesin açılmasının takdire şayan olduğunu söyledi.

Çevik, "Kızıltepe Umut Kervanı Vakfı'nın açmış olduğu kermesi ziyaret ettik. Kendilerinden aldığımız bilgilere göre, kermesin amacı yetim, muhtaç ve ihtiyaç sahibi insanlara bir nebze de olsa yardım etmektir. Toplumumuzda böyle etkinliklerin yapılması ve bu vakfımızın böyle etkinlikler yapması takdire şayandır. Kendilerini tebrik ediyorum. Maddi ihtiyaçları olan insanların sıkıntısı giderilmesi manen de bir rahatlamaya sebep olacaktır. Bu çalışmalarını takdir ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz." dedi. 

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.