HÜDA PAR İstanbul İl Gençlik Kolları "İz Bırakanlar" temasıyla program düzenleyecek

HÜDA PAR İstanbul İl Gençlik Kolları "İz Bırakanlar" temasıyla program düzenleyecek

​"Şubat ayı şehadet ayı" temasıyla gerçekleştirilecek etkinlik, 22 Şubat Cumartesi akşamı Bağcılar Halk Sarayı'nda yapılacak.

HÜDA PAR İstanbul İl Gençlik kolları, 22 Şubat Cumartesi akşamı Bağcılar Halk Sarayı'nda şubat ayı şehadet ayı farkındalık etkinlikler kapsamında "iz Bırakanlar" temasıyla bir etkinlik düzenleyecek.

Etkinlikte dünyanın birçok ülkesinde hak uğruna vermiş oldukları mücadele sonucunda rablerine kavuşan örnek şahsiyetlerin hayatlarından kesitler sunulacak.

Bunun yanı sıra örnek şahsiyetlerin mücadelesini konu alan tiyatro gösterimi ile birlikte ilahi, ezgi ve şiirler seslendirilecek.

Düzenleyecekleri etkinlik ile ilgili İstanbul İl Gençlik Kolları adına bilgi veren Bağcılar Gençlik Kolları Başkanı Diyar Güngördü, "Dünyanın çeşitli coğrafyalarında ve ülkemizde yaptıkları hayırlı çalışmalarla toplum üzerinde iz bırakan şahsiyetleri anmak ve anlamak adına HÜDA PAR İstanbul İl Gençlik Kolları olarak bir program tertip edeceğiz. Bu kapsamda Mavi Marmara gemisinde şehit olan Furkan Doğan'ın, kurban eti dağıtırken şehit olan Yasin Börü ve arkadaşlarının, Cuma namazı çıkışında şehit edilen Metin Yüksel'in ve 15 Temmuz şehitlerinin hayatlarından örneklikler sunacağız. 'İz Bırakanlar' temasıyla 22 Şubat tarihinde düzenleyeceğimiz programa başta genç kardeşlerimiz olmak üzere tüm İstanbulluları Bağcılar Halk Sarayı'na davet ediyoruz." dedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler