HÜDA PAR Nusaybin İlçe Başkanı Talayhan: Çağ Çağ deresi üzerindeki köprüler yapılmalı

HÜDA PAR Nusaybin İlçe Başkanı Talayhan: Çağ Çağ deresi üzerindeki köprüler yapılmalı

​HÜDA PAR Nusaybin İlçe Başkanı Halil Talayhan, Abdulkadir Paşa ve Fırat mahallelerindeki Çağ Çağ deresi üzerinde yıkıldıktan sonra inşa edilmeyen 2 köprünün bir an önce yapılması gerektiğini söyledi.

Vatandaşlar tarafından kendilerine iletilen ilçedeki sorunlar ile ilgili istişarelerde bulunduklarını ifade eden HÜDA PAR Nusaybin ilçe Başkanı Halil Talayhan, Çağ Çağ deresi üzerindeki 2 köprünün TOKİ tarafından yeniden inşa edileceği açıklandığı halde aylardır herhangi bir çalışma yapılmadığını aktardı.

Talayhan, daha önce üzerinden taşıtların da geçtiği şimdi ise sadece yayaların geçici olarak kullanabildiği köprülerin bir önce yeniden yapılması gerektiğini söyledi.

İlçedeki sorunların konuşulduğu toplantıdan sonra açıklamada bulunan Talayhan, "Bu ayki toplantımızda yine ilçemizin sorunlarından olan köprüler ele alındı. Daha önce TOKİ yetkilileri tarafından yapılacağı dile getirilen köprülerin hala yapımına başlanmadı. Bu konuda Nusaybin halkımız tarafından bize sürekli şikâyetler ve mağduriyetler iletiliyor. Bu köprülerin yapılması ile beraber gerek ilçenin trafik sorunu gerekse ulaşım ve gerekse yaya olarak halkımız rahata kavuşacaktır. Parti olarak halkımızın sorunlarını dile getirmeye devam edeceğiz. Yetkililerin vermiş oldukları söze bağlı kalmaları ve şehri birbirine bağlayan Çağ Çağ deresinin üzerindeki köprülerin bir an önce yapılması gerekir. Bilindiği üzere daha önce ilçemizi ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkilileri yıkılan iki köprünün yerine bir an önce yenilerinin yapılması talimatını verdiklerine dile getirmişlerdi." dedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.