HÜDAPAR Malatya İl Başkanı Dönmezler: “Bayramlar Rabbimizin bizlere lütuf ve ikramıdır”

HÜDAPAR Malatya İl Başkanı Dönmezler: “Bayramlar Rabbimizin bizlere lütuf ve ikramıdır”

​Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımlayan HÜDAPAR Malatya İl Başkanı İlker Dönmezer, hangi durumda olursa olsun Allah’ın (Celle Celaluhu) ikramı ve lütfu olan bayramları kutlamakla mükellef olduklarını söyledi.

Başkan Dönmezer, küresel salgından dolayı tedbir amaçlı uygulanacak sokağa çıkma yasağından dolayı evde geçirilecek Ramazan Bayramı’nın ailece bayrama yakışır bir şekilde kutlanması gerektiğini söyledi.

Mübarek Ramazan ayını buruk bir şekilde geride bıraktıklarını ve Ramazan Bayramı’na ulaştıklarını söyleyen Dönmezer, “Rabbimizden dileğimiz bizi ulaştıracağını umduğumuz önümüzdeki ramazanların bu ramazandan daha hayırlı ve bereketli geçmesidir. Bu sene dünyayı etkisi altına alan küresel Coronavirus salgından dolayı bu Ramazan ayını camilerde cuma ve teravih namazlarını kılmaktan mahrum geçirdik. Rabbim bizleri daha beterinden korusun, lütfu ve inayetiyle Müslümanları ve tüm insanlığı bu musibetten bir an önce kurtarsın. Bayramlar rabbimizin bizlere lütuf ve ikramıdır. Bu bayramlarımızı her halükârda toplu bir şekilde kutlamakla mükellefiz. Ama bu Ramazan Bayramı öyle olmayacak. Evde ailece kutlayacağız. Hastalığın engellenmesi ve bizim elimizle yayılmaması noktasında üzerimize düşen bir sorumluluk var. Başta Malatyalı hemşerilerim olmak üzere bütün İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı mübarek olsun.” dedi.


HÜDAPAR Malatya İl Başkanı İlker Dönmezer

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.