Nurdağı'nda husumetli aileler arasında düğün salonunda kavga: 9 yaralı

Nurdağı'nda husumetli aileler arasında düğün salonunda kavga: 9 yaralı

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde husumetli aileler arasında düğünde çıkan bıçaklı kavgada biri ağır 9 kişi yaralandı.

Nurdağı ilçesinde husumetli iki ailenin fertleri arasında düğün esnasında çıkan, taş, sopa ve bıçakların kullanıldığı kavgada biri ağır 9 kişi yaralandı. Kavga sırasında aile fertleri birbirlerine ait olan araçları yakmaya çalışması sonucu bir kamyonet yanarak hasar gördü.

Olay, ilçeyenin Kurudere Mahallesi'ndeki Belediye Kullar Düğün salonunda meydana geldi. İddialara göre, düğün salonunda karşılaşan ve aralarında husumet bulunduğu öğrenilen her iki ailenin fertleri arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi sonucu taraflar birbirlerine taş, sopa ve bıçaklarla saldırmaya başladı.

Haber verilmesi üzerine bölgeye çok sayıda jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin biber gazı ile müdahale ettiği kavga güçlükle sonlandırıldı.

Kavgada çeşitli yerlerinden yaralanan E.Ö.Y, E.Ö.K, S.A.K, S.Ö.K, K.Ö.K, Y.A.Y, S.A.S, B.G.S ve Y.Ö.S. haber verilmesi üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla Nurdağı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Acil serviste ilk müdahalesi yapılan yaralılar daha sonra Gaziantep'teki çeşitli hastanelere sevk edildi.

Yaralılardan birinin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, olayın ardından jandarma ve polis ekipleri, düğün salonu çevresinde ve hastanede yoğun güvenlik önlemi aldı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler