Hendek'te 2 küçük kardeş yangında hayatını kaybetti

Hendek'te 2 küçük kardeş yangında hayatını kaybetti

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bir evde çıkan yangında, bir buçuk ve 3 yaşındaki iki kardeş hayatını kaybetti. Çocukların cesetleri ekiplerin çalışmasıyla evden çıkarıldı.

Edinilen bilgilere göre, Dereboğazı Mahallesinde İsa ve Cansu Çolak çiftinin ikamet ettiği tek katlı bir evde bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.

Haber verilmesi üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın söndürülürken, yangında evde bulunan 3 yaşındaki Mert Çolak ile kardeşi 1,5 yaşındaki Yasin Çolak'ın hayatını kaybettiği belirlendi. İki minik kardeşin cenazeleri evden çıkarıldı.

Yangın sırasında babanın evde bulunmadığı, annenin ise bahçede olduğu alevlerin büyümesi nedeniyle eve giremediği belirtildi.

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Dereboğazı Mahallesinde bulunan tek katlı bir evde çıkan yangın sonucu 3 yaşındaki Mert'imizi ve 1,5 yaşındaki Yasin'imizi kaybettik. Yavrularımıza Allah'tan rahmet, ailesine sabırlar diliyorum. Bu acının tarifi yok, içimiz yanıyor, yüreğimiz kanıyor." dedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler