İletişim Başkanı Altun'dan "kabine değişikliği" ile ilgili açıklama

İletişim Başkanı Altun'dan "kabine değişikliği" ile ilgili açıklama

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Yeni kurulan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımızla birlikte Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımızın hayırlar getirmesini temenni ediyoruz." dedi.

Altun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

 

Resmî Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile yeni kurulan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımızla birlikte Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımızın ülkemiz ve aziz milletimiz için hayırlar getirmesini temenni ediyoruz.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdogan'ın tensipleriyle Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına atanan Sayın Derya Yanık'ı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına atanan Sayın Vedat Bilgin'i ve Ticaret Bakanlığına atanan Sayın Mehmet Muş'u gönülden tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum.

9 Temmuz 2018'den bu yana Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı olarak görev yapan Sayın Zehra Zümrüt Selçuk ve Ticaret Bakanı olarak görev yapan Sayın Ruhsar Pekcan hanımefendilere gece gündüz çalışarak ülkemize kattıkları için şükranlarımızı sunuyoruz.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, Sayın Cumhurbaşkanı'mızın önderliğinde milletimiz için dur durak bilmeden çalışmaya, üretmeye devam edecek; büyük, güçlü ve tam bağımsız Türkiye yürüyüşünü kararlılıkla sürdürecektir.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler