İspanya'da siyonist işgalcilerin ürünlerini boykot çağrısına destek büyüyor

İspanya'da siyonist işgalcilerin ürünlerini boykot çağrısına destek büyüyor

İspanya'da, Podemos ve PSOE adlı iki siyasi parti tarafından başlatılan "israil ürünlerini boykot" çağrısı, her geçen gün daha çok destekçi bularak tabana yayılıyor.

İspanya'da başlatılan kampanyaya şu ana kadar 58 belediye ve siyasi varlığın destek verdiği belirtiliyor.

Bu kampanyanın, işgal terör çetesini boykot amacıyla 2005'te başlatılan ve işgal yönetiminin cezalandırılması için ürünlerinin alınmamasını amaçlayan uluslararası kampanya (BDS) çerçevesinde yürütüldüğü bildirildi.

Kampanyanın resmî sitesinde verilen bilgilerde, kampanyanın Filistin devletinin tanınmasını ve bunun yanı sıra siyonist işgale karşı bazı tedbirler alınmasını istediği belirtildi.

İspanya hükümetini oluşturan koalisyona ortak olan partilerin de katıldığı boykot kampanyasında, işgalci siyonist şirketleriyle iş yapılmaması, onlardan ürün veya hizmet satın alınmaması isteniyor.

Boykota destek veren yerel yönetimler arasında İspanya'nın birçok ileri gelen yerel yönetimi bulunuyor. Destek verenler arasında Endülüs, Aragon, Katalonya, Bask, Ekstremadura, Galiçya, Balear Adaları, Valencia, Madrid başta olmak üzere birçok önemli bölge ve çok sayıda belediye meclisi yer alıyor.

İLKHA


İspanya'da siyonist işgalcilerin ürünlerini boykot çağrısına destek büyüyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.