İstanbul Beyoğlu'nda uyuşturucudan gözaltına alınan şahsın evinden küçük bir cephanelik çıktı

İstanbul Beyoğlu'nda uyuşturucudan gözaltına alınan şahsın evinden küçük bir cephanelik çıktı

İstanbul'un ​Beyoğlu ilçesi Piri Paşa Mahallesinde durdurulmak isterken yere attığı poşetten uyuşturucu çıkan şüpheli A.T.'nin evinde yapılan aramada, uyuşturucu ile birlikte 8 tabanca ve çeşitli silahlara ait mühimmat ve materyaller ele geçirildi.

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde, durdurulmak istenen şüpheli bir şahısta uyuşturucu bulunması üzerine derinleştirilen çalışmalarda şüpheli şahısla irtibatlı olduğu düşünülen 4 kişi daha gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, durdurulmak istenen A.T. isimli şüphelinin, elindeki bir poşeti yere attığı, kontroller sırasında poşetten uyuşturucu çıktığının anlaşılması üzerine de gözaltına alındığı, şahsın bulunduğu bölgedeki 2 metruk bina ve şahsın ikametinde yapılan aramalarda çeşitli miktarlarda farklı uyuşturucu maddeleriyle birlikte çok sayıda tabanca, boş şarjör ve çeşitli silah aparatlarının ele geçirildiği belirtildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü yaptığı açıklamada, "Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar kapsamında; 31 Mayıs 2020 tarihinde saat 23.30 sıralarında İlimiz Beyoğlu ilçesi Piri Paşa Mahallesi üzerinde şüphe üzerine durdurulmak istenen A. T. (22) isimli şahsın elinde bulunan bir maddeyi yere attığının görülmesi üzerine yerdeki poşet kontrol edildiğinde 1,3 gram uyuşturucu madde bulunduğu görülmüş, A. T. ile yanında bulunan O. Ö. (30) isimli şahıslar yakalanmış, yapılan üst aramalarında uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen bin 70 TL para ele geçirilerek muhafaza altına alınmış, alınan arama kararına istinaden şahısların yakalandığı bölgede bulunan 2 metruk bina içerisinde ve A. T. isimli şahsın ikametinde yapılan aramalarda; 8 adet ruhsatsız tabanca, 24 adet boş şarjör, 6 adet fişek, 7 adet av tüfeği fişeği, 3 adet silah gövdesi, 9 adet silah yayı, 8 adet namlu, 20 adet namlu temizleme fırçası, 2 adet kelepçe, 4 adet spiral taşı, 6 adet matkap ucu, bir adet silikon tabancası, bir adet plastik jop, 6 kök halinde daralı ağırlığı 17 gram gelen dişi hint keneviri, 11,4 gram uyuşturucu madde, bir adet kasa içerisinde 2 adet mahkeme evrakı ve banka hesap cüzdanı ele geçirilmiştir." ifadelerine yer verdi.

Açıklamanın devamında, "Çalışmaların devamında şahıslarla irtibatlı oldukları değerlendirilen O. K. (33) ve S. K. (39) ve B. K. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmıştır." denildi.

Konu ile ilgili yakalanan şahıslardan B. K.'nin adli makamlar tarafından serbest bırakıldığının belirtildiği açıklamanın sonunda, "2 Haziran 2020 tarihinde adli makamlara sevk edilen S. K, O. K, A. T. ve O. Ö. isimli şahıslar hakkında adli kontrol hükümleri uygulanmıştır." bilgisine yer verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler