İstanbul'da hırsızlık operasyonu: 4 kişi tutuklandı

İstanbul'da hırsızlık operasyonu: 4 kişi tutuklandı

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, ünlü bir kozmetik firmasına ait malzemeleri taşıyan aracı çalanlara yönelik yaptığı operasyonda, 4 kişi tutuklanarak cezaevine konuldu.

Ünlü bir kozmetik firmasına ait aracı mola verdiği tesisin önünde çalarak kayıplara karışan 4 kişi İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı operasyon sonucu yakalandı. Piyasa değeri 400 bin TL olan kozmetik malzemeler firmaya teslim edilirken, yakalanan şüpheliler, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine konuldu.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri; ünlü bir kozmetik firmasına ait malzemeleri taşıyan aracın Kuzey Marmara Otoyolu Çiftalan mevkiinde bulunan bir dinlenme tesisinden çalındığı bilgisi üzerine, olayın aydınlatılması amacıyla operasyon başlattı. Çalıntı araç, Göktürk mevkiinde içi boşaltılmış ve terk edilmiş halde bulundu.

Çalıntı ihbarını yapan araç şoförü (U.G.)’nin çelişkili ifadelerinden şüphelenen Jandarma ekipleri, inceledikleri kamera görüntüleri ve yaptıkları araştırmalar sonucunda; araç şoförü (U.G.) ve arkadaşı (M.Z.)’nin hırsızlık olayını birlikte planladıklarını ortaya çıkardı.

Gözaltına alınan (U.G.) ve (M.Z.)’nin ifadeleri ve elde edilen bilgiler doğrultusunda; çalınan araçtaki malzemelerin başka bir kamyona yüklenerek, Kocaeli ili Darıca mevkiinde bulunan bir depoya indirildiği tespit edildi. Malzemelerin, (Y.A.) ve (C.Ç.) isimli şahıslar tarafından Jandarma ekiplerine yakalanmamak için ikinci kez başka bir depoya götürdükleri anlaşıldı. Küçükyalı’daki depoya baskın düzenleyen ekipler hırsızları yakaladı.

Depoda yapılan aramalarda; kozmetik firmasına ait mallar ele geçirildi. Piyasa değeri 400 bin TL olan malzemeler firmaya teslim edilirken, yakalanan 4 kişi, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İLKHA


İstanbul'da hırsızlık operasyonu: 4 kişi tutuklandı

İstanbul'da hırsızlık operasyonu: 4 kişi tutuklandı

İstanbul'da hırsızlık operasyonu: 4 kişi tutuklandı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.