İstanbul'da hırsızlık ve uyuşturucu suçlarından 2 kişi tutuklandı

İstanbul'da hırsızlık ve uyuşturucu suçlarından 2 kişi tutuklandı

Bayrampaşa ilçesinde düzenlenen operasyonda 24 kilogram afyon sakızının ele geçirildiği olaya ilişkin bir kişi, Beyoğlu ilçesinde ise "bir işyerinden 3 televizyon ve bir dizüstü bilgisayar çalınması" suçundan bir şüpheli yakalandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, "Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince 11 Temmuz 2020 tarihi saat 09.15 sıralarında ilimiz Bayrampaşa ilçesi 15 Temmuz Şehitleri Otogarında gerçekleştirilen operasyon kapsamında; 4 adet metal dişli içerisinde 24 paket halinde toplam ağırlığı 24 kilogram gelen Afyon Sakızı ele geçirilmiş, M.E. (66) isimli şüpheli şahıs yakalanmıştır." ifadelerine yer verildi.

Açıklamanın devamında, konu ile ilgili yakalanan şahsın sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak ceza infaz kurumuna teslim edildiği belirtildi.

Diğer olaya ilişkin bilgilerin verildiği Emniyet açıklamasında, "Güven Timleri Şube Müdürlüğü görevlilerince, 29 Haziran 2020 tarihinde Beyoğlu ilçesi Hüseyinağa Mahallesinde bulunan bir işyerinden 3 adet televizyon, bir adet dizüstü bilgisayarın çalınması sonucu meydana gelen "İşyerinden ve Kurumdan Hırsızlık" konusu ile ilgili yürütülen çalışmalar kapsamında; olayı gerçekleştirdiği tespit edilen şahıslardan M.K. (24), Hüseyinağa Mahallesinde yakalanmış, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak ceza infaz kurumuna teslim edilmiştir." denildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.