Kadın Doğum Hastanesi Ramazan’da gece çalışıyor

Kadın Doğum Hastanesi Ramazan’da gece çalışıyor

Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Ramazan ayında geceleri hasta kabul ediyor.

Batman’da sıcaklıkların artması ve Ramazan ayının gelmesi ile yoğunlukları önlemek ve hastalara daha sağlıklı hizmet vermek amacıyla Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde doktorlar gece de poliklinik hizmeti veriyor. Gece poliklinikleri 20.30 ile 23.30 saatleri arasında hizmet veriyor. 

Konu ile ilgili açıklama yapan Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. M. Halit Demir, “Yaz aylarının başlaması ve Ramazan ayına denk gelmesi ile beraber hastalarımızın ihtiyaçlarını hem yerinde tespit edip bunları karşılamak amacıyla gece de çalışıyoruz. Vatandaşların mağdur olmamaları için gündüz vakti çocuklarını hastaneye getiremeyenlere daha iyi hizmet sunabilmek için bunların akşam serinliğinden yararlanabilmeleri için biz bu uygulamayı başlattık. Mevcut gündüz poliklinik sayımızda azalma olmama ile beraber akşam hafta içi Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe günleri çocuk polikliniği-2 ve kadın doğum polikliniği-1, bunun dışında çocuk polikliniği hafta sonu Cumartesi ve Pazar iki tane olacak şekilde. Yine de kadın doğum polikliniği bir tane olabilecek şekilde bir düzenleme getirdik.” dedi.

Hastaneye muayeneye gelen hasta ve hasta yakınları ise, yapılan uygulamanın çok güzel olduğunu söylediler.    (M. Sait Çelik–İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler