Kar ve Buz Festivali etkinlikleri askeri helikopterin düşmesi nedeniyle iptal edildi

Kar ve Buz Festivali etkinlikleri askeri helikopterin düşmesi nedeniyle iptal edildi

Bingöl'den kalkan askeri helikopterin düşmesi sonucu 9 personelin hayatını kaybetmesi ve 4 personelin ise yaralanması nedeniyle bugün başlayan ve yarın devam edecek olan Ağrı Kar ve Buz Festivali etkinlikleri iptal edildi.

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan sosyal medya hesabı üzerinden taziyesini ileterek meydana gelen kazadan dolayı ise yarın yapılması planlanan 1. Ağrı Kar ve Buz Festivali etkinliklerinin ise iptal edildiğini duyurdu.

Bingöl'den kalkan askeri helikopterin düşmesi sonucu 9 personelin hayatını kaybetmesi ve 4 personelin yaralanması nedeniyle "1. Ağrı Kar ve Buz Festivali"nin konser ve etkinliklerinin iptal edildiğini duyuran Belediye Başkanı Sayan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "1. Ağrı Kar ve Buz Festivali'mizin bugün ve yarınki programımızın konser, gösterim ve benzeri etkinlikler (yarışmalar hariç) Bitlis'ten aldığımız acı haberler üzerine iptal edilmiştir. Meydana gelen kazada şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza şifalar diliyorum." ifadesine yer verdi. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler