Adıyaman'da kış mevsiminde alınacak trafik tedbirleri görüşüldü

Adıyaman'da kış mevsiminde alınacak trafik tedbirleri görüşüldü

Adıyaman il genelinde olumsuz hava koşulları dolayısıyla meydana gelebilecek trafik kazalarını önlemek ve il sınırları içerisinde karayollarında trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla toplantı düzenlendi.

Vali Aykut Pekmez Başkanlığında "Kış Dönemi  Trafik Tedbirleri Toplantısı"  Adıyaman Valiliği Toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Kış mevsiminde oluşan olumsuz hava koşulları nedeni ile meydana gelebilecek trafik kazalarını önlemek ve trafik güvenliğine yönelik diğer olumsuzluklarda dikkate alınarak vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin korunması amacıyla alınacak tedbirlerin görüşüldüğü toplantıya, Belediye Başkan Vekili Reşit Bilgin, Vali Yardımcısı Ayhan Akpay, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, İl Jandarma Komutan Vekili Yarbay Zafer Yener ve diğer yetkililer katıldı.  

Toplantıda 2019-2020 yılı kış mevsiminin çetin geçmesi ihtimali göz önünde bulundurularak yağmur, kar yağışı, tipi, buzlanma ve sis hallerinde trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik alınması gereken tedbirler ve karla mücadelede kurum ve kuruluşlar arasında koordinasyonun sağlanması konuları masaya yatırıldı.

İl Jandarma Komutanlığı ve Trafik Şube Müdürlüğü tarafından kış mevsimi ile ilgili alınması gereken önlemlerin katılımcılara anlatıldığı sunumun yapıldığı toplantıda ayrıca, kış mevsiminde ilimizde trafik güvenliğinin sağlanabilmesi için alınacak tedbirler, yerleşim yeri dışında alınacak trafik tedbirler, terminallerde alınacak trafik tedbirleri ve denetimde görevli personel ve ekip araçları ile ilgili trafik güvenliğini sağlayacak çalışmalar değerlendirildi.

İLKHA


Kış mevsiminde alınacak trafik tedbirleri görüşüldü

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler