"Küreciği kapat israil'i kör et" kampanyası

"Küreciği kapat israil'i kör et" kampanyası

Saadet Partisi Gençlik Kolları tarafından "Küreciği kapat israil'i kör et" imza kampanyası başlattı.

10 Mayıs'tan bu yana siyonist işgal rejiminin Mescid-i Aksa'da teravih namazını kılan Müslümanlara plastik mermilerle saldırmasıyla başlayan saldırılar aratarak devam ediyor.

İşgal rejiminin havadan, karadan ve denizden devam eden saldırılarına tepkiler gelmeye devam ediyor.

Saadet Partisi Gençlik Kolları tarafından Malatya Kürecik NATO Üssü'ndeki radarların sökülmesi için sosyal medyada imza kampanyası başlatıldı.

Başlatılan kampanyada, işgal rejiminin Gazze ve Mescid-i Aksa'ya yönelik saldırılarına karşı durmanın inancı ve insanlığın bir gereği olduğu vurgulandı.

Cumhurbaşkanına seslenilen kampanyanın açıklamasında, ülke sınırları içerisinde yer alan ve işgal rejiminin güvenliğini sağlayan İncirlik Hava Üssü ve Kürecik Radar Üssü'nün derhal kapatılması çağrısında bulunuldu.

Açıklamada, "Hiçbir sonuç vermediği uzun yıllardır tecrübe edilen ucuz kınamalar bir kenara bırakılmalı, somut ve kararlı adımlar atılmalıdır. Ticari, askeri ve stratejik bütün ortaklıklar durdurulmalı ve yeni anlaşmalar yapılmamalıdır. İİT ve D-8 bir araya gelerek sosyal, siyasi, ekonomik yaptırım kararları alınmalıdır. Filistin’in bir kısmının değil, tamamının bağımsızlığı ve özgürlüğü için ya bu yaptırımları düzenleyin ya da bunu yapamıyorsanız en azından Filistin'deki bir çocuk taş atın. Bilinmelidir ki, özgürlüğün de köleliğin de yolu Kudüs’ten geçer." denildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.