Malatya’da asayiş olayları

Malatya’da asayiş olayları

​Malatya'daki asayiş olaylarında, bir miktar uyuşturucu madde, 4 adet tüfek ve çalıntı 4 motosikletin ele geçirildiği, toplamda 9 şüpheli hakkında işlem yapıldığı ve bir şüphelinin tutuklandığı bildirildi.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla ilgili açıklamada bulundu.

Yapılan çalışmalarda, 1,29 gram metamfetamin, 5,71 gram kubar esrar ve 4 adet tüfeğin ele geçirildiği belirtilen açıklamada, farklı tarihlerde; N.N.K, P.A, B.M. ve C.E. adlı şahıslara ait 4 adet cep telefonu hırsızlığıyla ilgili yapılan kamera incelemeleri ve olay yerlerinde yapılan çalışmalar da fail E.A. adlı şahsın gözaltına alındığı kaydedildi.

Açıklamanın devamında, Çavuşoğlu Mahallesinde durdurulan plakasız 3 motosikletin çalıntı olduğu anlaşıldığı, sürücü N.T. isimli şahsa toplamda 2 bin 698 TL, şüpheli M.M.B. isimli şahsa ise toplamda 3 bin 12 TL para cezasının uygulandığı, bu şahıslar ile Z.S. isimli şahıs olmak üzere 3 şüpheli hakkında adli işlemler yapılmak üzere tahkikata başlandığı ve araçların çekici ile otoparka çekildiği belirtildi.

Müşteki F.D. ile şüpheliler S.M.G, Y.E. ve İ.G. arasında ticari ilişkinin olduğu müştekinin şüphelilere ait olan tekstil malzemelerini habersiz sattığından dolayı aralarında husumetin oluştuğu kaydedilen açıklamada, şüphelilerin müştekiden tekstil malzemelerini aldığı kendisini zorla araca alarak TOKİ diş hastanesi civarında bulunan tekstil atölyesine götürdükleri ve kendisini darp edip zorla 45 bin TL değerinde 3 senedi imzalattıkları, yapılan çalışmada şüpheli şahısların yakalanarak suça konu 3 ayrı senedin ele geçirildiği ve tahkikata başlandığı ifadelerine yer verildi.

Dabakhane Mahallesi'nde faaliyet gösteren kıraathanede kumar oynayan 3 şahsa idari para cezasının uygulandığı, ayrıca kumar parası olan 290 TL’nin muhafaza altına alındığı, işletmeci Y. Y. isimli şahıs hakkında kumar oynanması için yer ve imkân sağlamak suçundan adli işlem yapıldığı ifade edildi.

Meydana gelen 5 ayrı kundaklama olayının şüphelisi M.S. isimli şahsın apartman merdivenin alt kısmında bulunan bebek arabasını, bir servis aracını, bir dükkânın önünde bulunan üç adet kanepeyi, bir aracın arka koltuğunu ve bir tablayı ateşe verdiği kaydedilen açıklamada, yakalanan şüphelinin şahıslarla kavgalı olduğu için olayları gerçekleştirdiğini adli makamlara sevk edilen şüphelinin tutuklandığı belirtildi.


Malatya’da asayiş olayları

Malatya’da asayiş olayları

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler