Malatya’da çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi

Malatya’da çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi

​Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda uyuşturucu madde ile yüzlerce uyuşturucu hap ele geçirilirken, 20 şüpheli hakkında çeşitli suçlardan işlem yapıldı.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğünün 25 ve 26 Ekim tarihlerinde yaptığı çalışmalar ile ilgili açıklamada bulundu.

Yapılan açıklamada; Sarıcıoğlu Mahallesinde bir araç içerisinde 1.32 gram kannabinoid, Sivas Caddesi eski itfaiye önünde bir araçta bulunan iki şahıstan 1.02 gram metamfetamin ve 2 hap, durdurulan bir araç içerisinde bulunan bir şahsın üzerinden 3 parça halinde narkotik madde, durdurulan bir araç içerisinde bulunan 4 şahsın yapılan üst aramasında 40 gram esrar ve 2 kesici aletin alındığı ve konularla ilgili adli tahkikatın başlatıldığı kaydedildi.

Adliye civarında bir şahıstan 40 narkotik madde ve 1 kesici aletin alındığı belirtilen açıklamada, Tahtalı Minare civarında bir araç içerisinde bulunan 4 şahıstan, 2 kesici alet ve 279 yeşil reçeteye tabi uyuşturucu hap, Beydağı Mahallesinde ise bir şahıstan 1.91gram esrar maddesinin ele geçirildiği ve ayrıca şahsın Kasten Yaralama Suçundan firari olduğu ve bakaya arandığı tespit edildiği ifadelerine yer verildi.

Samanlı Mahallesinde silahlı kavga anonsu üzerine olay yerinde yapılan çalışmada atıl halde bir silah ve silaha ait 6 fişek ile bir tüfek ve tüfeğe ait 7 kartuşun bulunduğu, olayın failleri ile ilgili araştırma/soruşturmaya başlandığı belirtildi.

Mevlüde Sokak üzerinde durdurulan plakasız motosikletin şase sorgusunda Osmaniye plakalı olduğu anlaşıldığı, sürücüye plakasız, ehliyetsiz ve kasksız araç kullanmaktan toplamda 4 bin 800 lira trafik cezasının uygulandığı ve motosikletin trafikten men edildiği kaydedilen açıklamada, Tahtalı Minare civarında iki şahıstan 2 kesici alet elde edildiği ve şahıslara 392 TL idari para cezasının uygulandığı ifade edildi.

Dabakhane Mahallesinde bir iş yerinde kumar oynayan 3 şahsa toplam 3 bin 675 TL idari para cezasının uygulandığı, işletmeci hakkında kumar oynanması için yer ve imkân sağlamak suçundan adli işlemin yapıldığı açıklamasında bulunuldu.


Malatya’da çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi

Malatya’da çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi

Malatya’da çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi

Malatya’da çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.